Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ετοιμάζεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του κόσμου!

Ο Αμπέλ Φερέιρα.

i

©intime

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ετοιμάζεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του κόσμου!

Κώστας Τσιακλής 22:37 - 04.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 06.12.2023

Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, θα αποχωρήσει από την Παλμέιρας προκειμένου να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στον κόσμο! Στο Κατάρ του δίνουν 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Η Παλμέιρας ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Βραζιλίας. Η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, χρειάζεται απλά να πάρει ένα βαθμό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κρουζέιρο τα ξημερώματα της Πέμπτης (07/12). Βέβαια η Παλμέιρας μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα ακόμα και αν χάσει ωστόσο θα εξαρτάται από τα αποτελέσματα των Ατλέτικο Μινέιρο και Φλαμένγκο που βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω της. 

Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και τα σενάρια για τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ δίνουν και παίρνουν. Ένα νέο δημοσίευμα του TyC Sports αναφέρει πως ο Αμπέλ Φερέιρα είναι πολύ κοντά στο να βάλει τέλος στην καριέρα του στην Παλμέιρας και να υπογράψει στην Αλ Σαντ του Κατάρ. Μάλιστα γίνεται λόγος πως θα αναλάβει τη νέα του ομάδα τον Ιανουάριο. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Πρόεδρος της Αλ Σαντ, Μοχάμεντ Μπιν Χαμάντ, του υποσχέθηκε ενισχύσεις ιεραρχίας και αυστηρή συμμόρφωση με το αθλητικό του έργο ωστόσο υπάρχει ακόμα ένας λόγος που ο Αμπέλ Φερέιρα δέχεται να αναλάβει τον σύλλογο. Αυτός είναι ο οικονομικός αφού ο Πορτογάλος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του κόσμου! Οι πληροφορίες θέλουν τους Άραβες να δίνουν στον Πορτογάλο τεχνικό 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Φερέιρα έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Ο ίδιος πάντως ρωτήθηκε για το μέλλον του και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. «Πρέπει να σκεφτώ πολύ προσεκτικά τι θέλω, γιατί το ποδόσφαιρο εδώ δεν δίνει υγεία σε κανέναν. Αν έχετε αμφιβολίες, κοιτάξτε εμένα πριν από τρία χρόνια και κοιτάξτε με τώρα. Κάτι θα πρέπει να αλλάξει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πριν μερικές μέρες είχε γραφτεί επίσης πως ο Φερέιρα είχε απορρίψει πρόταση από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως η Αλ Σαντ είναι η ομάδα που «κρέμασε» τα παπούτσια του και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ο νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι. Στον σύλλογο είχαν αγωνιστεί επίσης οι Ραούλ και Κάρλος Τενόριο. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και ο Αμπέλ Φερέιρα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του κόσμου.