Οπαδοί της Αμπερντίν έστησαν ατελείωτο πάρτι στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης (vids)

Οπαδοί Αμπερντίν

i

© PrtScr

Οπαδοί της Αμπερντίν έστησαν ατελείωτο πάρτι στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:54 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 09.11.2023

Οι οπαδοί της Αμπερντίν έδωσαν βροντερό παρών στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, ένα 24ωρο πριν το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μετά την επική ανατροπή και το διπλό στην Σκωτία, ΠΑΟΚ και Αμπερντίν θα κοντραριστούν και πάλι, αυτήν τη φορά στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League (9/11, 19:45).

Ένα 24ωρο πριν από τη σέντρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, οι οπαδοί της σκωτσέζικης ομάδας έστησαν ένα ατελείωτο πάρτι στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποιήθηκε από διάφορα βίντεο στα social media, οι φίλοι της Αμπερντίν διασκέδασαν μέχρι το ξημέρωμα σε διάφορα μαγαζιά της πόλης και... προετοιμάστηκαν κατάλληλα για το επερχόμενο ματς κόντρα στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Σύμφωνα με σκωτσέζους δημοσιογράφους, στο γήπεδο της Τούμπας αναμένεται να βρεθούν περίπου 800 οπαδοί της Αμπερντίν απόψε (9/11).

Ρόμπσον: «Θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα, αλλά είναι πολύ δύσκολο»

Ο προπονητής της Αμπερντίν, Μπάρι Ρόμπσον, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το τι πήγε λάθος στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: 

Για το αν υπήρχαν απογοητεύσεις μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι: «Φυσικά ήμασταν απογοητευμένοι, αλλά μετά πήραμε ήδη κάποιες αποφάσεις για το δεύτερο ματς και βλέπουμε σαν κάτι καινούργιο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αυτή την φορά ως φιλοξενούμενοι».

Για το αν θα προβεί σε αλλαγές: «Δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι τραυματισμοί. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και πρέπει να διαχειριστούμε τους παίκτες μας με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει καλά παιχνίδια, αλλά δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα που αξίζουμε μέχρι στιγμής στην σεζόν.

Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε το καλό επίπεδο δουλειάς μας και να μην το βάλουμε κάτω. Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς, αν είμαστε καλοί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όπως σε κάθε αγώνα στην Ευρώπη. 

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον κόσμο για το ματς με την Αμπερντίν - «Όλοι μαζί για την πρόκριση, προστατεύστε το γήπεδό μας»
CONFERENCE LEAGUE

16:42 - 08.11.2023

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον κόσμο για το ματς με την Αμπερντίν - «Όλοι μαζί για την πρόκριση, προστατεύστε το γήπεδό μας»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της κάλεσε τον κόσμο να σταθεί με πάθος κοντά στην ομάδα στο παιχνίδι με την Αμπερντίν και να προστατεύσει την Τούμπα.

Πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα αν και γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο κόντρα στον ΠΑΟΚ, μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε την ευκαιρία μας και πρέπει να πιστεύουμε. Αυτό κάνουμε και θέλουμε να είμαστε για ένα απαιτητικό παιχνίδι».