Η «πέτρα του σκανδάλου»: Ποια είναι η γυναίκα που ξεμυάλισε τον Ερίκ Αμπιντάλ

Η «πέτρα του σκανδάλου»: Ποια είναι η γυναίκα που ξεμυάλισε τον Ερίκ Αμπιντάλ

Sportal newsroom 23:07 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 16.06.2023

Η σύζυγος του πρώην Γάλλου διεθνή Ερίκ Αμπιντάλ, Χάγετ του ζήτησε διαζύγιο πριν από περίπου δύο χρόνια, αφού έμαθε για την σχέση του με την ποδοσφαιρίστρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Χέιρα Χαμραουί.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ και η Χαγιέτ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από είκοσι χρόνια σχέσης κι έχοντας αποκτήσει πέντε παιδιά το 2021, ύστερα από την παραδοχή του πρώην Γάλλου ποδοσφαιριστή ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την Xέιρα Χαμραουί.

«Κάποιοι με επέκριναν που δεν συγχώρεσα τον άντρα μου και ζήτησα διαζύγιο ως αποτέλεσμα αυτής της ιστορίας. Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι ο γάμος μας πέρασε από πολλές γκρίζες ζώνες, για τις οποίες προτιμώ να μη μιλήσω και, φυσικά, η Κέιρα Χαμραουί δεν ήταν η πρώτη. Σε καμία περίπτωση ο Ερίκ δεν μου ζήτησε συγγνώμη πρόσωπο με πρόσωπο, καθώς ποτέ δεν με υπερασπίστηκε από κατηγορίες ή φήμες που με βάραιναν. Το ήθελα πολύ. 

Ο Ερίκ δημοσίευσε μόνο μια ανάρτηση συγγνώμης στο Instagram, η οποία διαγράφηκε 48 ώρες αργότερα. Η πιο σύντομη συγγνώμη στην Ιστορία… Η απιστία είναι μια συνειδητή πράξη που μπορεί να αποφύγει ένας άντρας ή μια γυναίκα. Ο άντρας μου δεν την απέφυγε», είχε αναφέρει τότε η Χαγιέτ.

Πριν μερικές ώρες μάλιστα η Χαγιέτ έκανε κι ένα δημόσιο ξέσπασμα στο οποίο έκανε λόγο για... κόλαση την οποία περνούσε στο πλευρό του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Στις 4 Νοεμβρίου 2021 η Χέιρα Χαμραουί δέχθηκε επίθεση από δύο μασκοφόρους που την έσυραν έξω από αυτοκίνητό και την χτύπησαν με σιδερένιες ράβδους, προκαλώντας της αρκετά τραύματα. Η Γαλλίδα μέσος από την επίθεση είχε αποκομίσει ένα μεγάλο αιμάτωμα στο πίσω μέρος του δεξιού της μηρού, μία πληγή κάτω από το γόνατο της, τρία αιματώματα στον μηρό, το γόνατο και την αριστερή γάμπα, δύο ράμματα στην δεξιά κνήμη και στη δεξιά της παλάμη.

Μαζί της βρισκόταν στο όχημα και η συμπαίκτριά της στην Παρί Σεν Ζερμέν Αμινατά Ντιαλό, η οποία ανακρίθηκε από τις γαλλικές αρχές ως πιθανή ηθική αυτουργός της επίθεσης, λόγω του ανταγωνισμού τους για μία θέση στην ενδεκάδα. 

Ωστόσο η Ντιαλό αφέθηκε ελεύθερη μετά από 36 ώρες ανάκρισης και απομακρύνθηκε το σενάριο εμπλοκής της στο παραπάνω συμβάν και τελικά κρίθηκε αθώα. Όπως ανέφερε η Le Monde οι έρευνες στράφηκαν στον Ερίκ Αμπιντάλ, καθώς η κάρτα SIM του τηλεφώνου της Χαμράουι ήταν στο όνομά του. 

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η Ντιαλό, όταν οι δράστες χτυπούσαν τη συμπαίκτρια της μεταξύ άλλων της φώναζαν «νομίζεις πως έτσι απλά μπορούμε να κοιμόμαστε με παντρεμένους άνδρες;»

Ο Ερίκ Αμπιντάλ από το 2018 έως το 2020 ήταν ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα (την οποία είχε υπηρετήσει και ως ποδοσφαιριστής), ενώ στη γυναικεία ομάδα των μπλαουγκράνα αγωνίστηκε τη διετία 2019-2021 και η Χαμραουί με τη Le Monde (που αποκάλυψε την εμπλοκή του ονόματος του πρώην Γάλλου ποδοσφαιριστή) να αφήνει να εννοηθεί ότι τα κίνητρα πίσω από την επίθεση ήταν μάλλον ερωτικά!

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα κλήθηκε να καταθέσει στην εισαγγελεία, ενώ είχε να αντιμετωπίσει και την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η σύζυγός του.

Τον Γενάρη του 2022 η Χέιρα Χαμραουί πραγματοποίησε την επάνοδό της στα γήπεδα αγωνιζόμενη στο αρχικό σχήμα, μάλιστα, μαζί με την Αμινάτα Ντιαλό, στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Σεντ-Ετιέν με 5-0. Τον ισχυρότερο «ντόρο», όμως, είχε προκαλέσει η ανάρτηση της Χαγιέτ Αμπιντάλ, βασικής υπόπτου για την οργάνωση της επίθεσης στην Γαλλίδα χαφ, λόγω της φερόμενης εξωσυζυγικής σχέσης που είχε συνάψει ο Ερίκ Αμπιντάλ μαζί της. 

Μετά, λοιπόν, από τον αγώνα της Παρί και την επιστροφή της Χαμραουΐ στη δράση, η Χαγιέτ Αμπιντάλ δεν το άφησε ασχολίαστο και πέταξε «σπόντα» σε ειρωνικό τόνο προς την ποδοσφαιρίστρια της γαλλικής ομάδας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλό παιχνίδι την Κυριακή. Εύχομαι να είσαι πάντα βασική, στο γήπεδο και τη ζωή», υπονοώντας ότι υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της με τον Ερίκ Αμπιντάλ.