Αμπντουκαντίλ Ομούρ: Τι ζητάει η Τραμπζονσπόρ και η στάση του Παναθηναϊκού

Αμπντουλκαντίρ Ομούρ

i

www.trabzonspor.org.tr

Αμπντουκαντίλ Ομούρ: Τι ζητάει η Τραμπζονσπόρ και η στάση του Παναθηναϊκού

Το Sportal ρώτησε στην Τουρκία για την υπόθεση του 24χρονου μέσου της Τραμπζονσπόρ, Αμπντουλκαντίλ Ομούρ και παραθέτει τις λεπτομέρειες γύρω από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον συμπαίκτη του Τάσου Μπακασέτα.

Από το πρωί του Σαββάτου (20/1), ο τουρκικός Τύπος έχει... βουίξει ότι ο Φατίχ Τερίμ θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό τον 24χρονο Τούρκο μέσο, Αμπντουλκαντίλ Ομούρ. Ο οποίος ανήκει στην Τραμπζονσπόρ και πρόκειται για συμπαίκτη του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος μετράει αντίστροφα για να ταξιδέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα, μετά την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ.

Ο Ομούρ αναδείχτηκε από την ακαδημία της Τραμπζονσπόρ και έχει γεννηθεί στην Τραπεζούντα στις 25 Ιουνίου του 1999. Κατά συνέπεια, πρόκειται στην κυριολεξία για... τοπικό ποδοσφαιρικό προϊόν. Πλέον, ο Ομούρ αποφάσισε να φύγει, αφού φέτος αποδοκιμάζεται συχνά από τους οπαδούς και... πληρώνει την εντοπιότητα του.

Ο μάνατζερ του αριστεροπόδαρου μέσου συναντήθηκε με τη διοίκηση της Τραμπζονσπόρ και συμφώνησαν να φέρει προτάσεις για την πώληση του πελάτη του. Με τις πρώτες κρούσεις να προέρχεται από τον Παναθηναϊκό, τη Χαλ Σίτι και μία ολλανδική ομάδα.

Στην Τραπεζούντα αναφέρουν πως ο Ομούρ ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Τερίμ και επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί του στην Αθήνα. Ο παίκτης έδωσε εντολή στον ατζέντη του να δώσει προτεραιότητα στους «πράσινους», γιατί προτιμά να τεθεί υπό τις οδηγίες ενός προπονητή που γνωρίζει.

H εντυπωσιακή σύντροφος του Ντραγκόβσκι, Αγκνιέσκα Αμπράμ που φτιάχνει βαλίτσες για Αθήνα
SPORT+

16:09 - 19.01.2024

H εντυπωσιακή σύντροφος του Ντραγκόβσκι, Αγκνιέσκα Αμπράμ που φτιάχνει βαλίτσες για Αθήνα

Στην Αθήνα έφτασε ο νέος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του «στους πράσινους». Σύντομα στην Αθήνα και η πανέμορφη σύζυγος του, Αγκνιέσκα Αμπράμ.

Ωστόσο, η εκατέρωθεν επιθυμία για συνεργασία, δεν αρκεί για να ευδοωθεί η μεταγραφή. Η Τραμπζονσπόρ φέρεται να έχει ζητήσει ένα εκατομμύριο ευρώ για να παραχωρήσει τον Ομούρ και ο Παναθηναϊκός απάντησε πως δεν σκοπεύει να πληρώσει αυτό το ποσό.

Ο δίαυλος ανάμεσα στο Τριφύλλι και στην πλευρά του Ομούρ παραμένει ανοιχτός, όμως η υπόθεση έχει δυσκολέψει πάρα πολύ. Με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ασχολούνται με άλλους μέσους, αφού η χειμερινή μεταγραφική περίοδος λήγει στις 31 Ιανουαρίου και ο χρόνος εξαντλείται.

Οι δύο ομάδες έχουν αναπτύξει μία επικοδομητική σχέση από τη μεταγραφή του Μπακασέτα. Επίσης, σύμφωνα με ορισμένα τουρκικά μέσα, η Τραμπζονσπόρ έχει διατηρήσει ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης στον Βίτορ Ούγκο, τον οποίο είχε παραχωρήσει στη Μπαΐα.

Ήδη, ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει άμεσα ή έμμεσα τη Τραμπζονσπόρ. Θεωρείται πολύ δύσκολο να το πράξει και σε τρίτη υπόθεση, ειδικά για ένα αντίτιμο που κρίνεται υπερβολικό από τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού, με τη σύμφωνη γνώμη του Φατίχ Τερίμ.