Ο Παναθηναϊκός αυξάνει τη χωρητικότητα του ΟΑΚΑ
i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός αυξάνει τη χωρητικότητα του ΟΑΚΑ

Sportal newsroom 14:32 - 20.01.2024

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει κινήσεις για να αυξήσει τη χωρητικότητα του κλειστού του ΟΑΚΑ.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αύξηση της χωρητικότητας του κλειστού του ΟΑΚΑ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει κινήσεις προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το σχέδιο που υπάρχει για το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο της Ελλάδας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έχει ξεκινήσει από φέτος το rebuild του γηπέδου, το οποίο της έχει παραχωρηθεί για τα επόμενα 50 χρόνια. Η ανακαίνιση του εντυπωσιακού VIP Lounge αλλά και ο ιδιαίτερος φωτισμός που υπάρχει είναι όπως φαίνεται το... ορεκτικό για όσα ετοιμάζουν οι ιθύνοντες του τριφυλλιού.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευθεί και τους εξωτερικούς χώρους προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητα του κλειστού. Αν οι επιπλέον θέσεις θα είναι 2.000 ή και παραπάνω θα αποφασιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα έχουν στα χέρια τους όλες τις σχετικές μελέτες προτού πάρουν την απόφασή τους. Το καλοκαίρι το κλειστό του ΟΑΚΑ θα θυμίζει εργοτάξιο προκειμένου να γίνουν πραγματικότητα κι άλλες αλλαγές που ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκού.

Ο νέος φωτισμός στο κλειστό ήταν η πιο πρόσφατη αλλαγή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η νέα αυτή εμπειρία για τον θεατή έκανε «πρεμιέρα» στο εντός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα για τη Euroleague. O νέος υπερσύγχρονος φωτισμός LED που τοποθετήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ολοκλήρωσε κατά 80% την ολική αναμόρφωση (απομένουν κάποια φωτορυθμικά το επόμενο διάστημα για να φτάσει στο 100%) σε αυτόν τον τομέα.

Κέντρικ Ναν: Τα συμβόλαια που είχε στο ΝΒΑ και ο «παράδεισος» που έχει βρει στον Παναθηναϊκό!
EUROLEAGUE

11:15 - 20.01.2024

Κέντρικ Ναν: Τα συμβόλαια που είχε στο ΝΒΑ και ο «παράδεισος» που έχει βρει στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βαδίζει από νίκη σε νίκη στην Euroleague, με τον Κέντρικ Ναν να ανεβάζει επίπεδο το «πράσινο» ρόστερ και το Sportal εξηγεί τι είναι αυτό που έχει βρει στην Ελλάδα και τον έχει κάνει να βάζει στο τραπέζι το ενδεχόμενο παραμονής στην Αθήνα.

Από την πρώτη στιγμή της εισόδου στο ΟΑΚΑ ο κόσμος έβλεπε μια πολύ διαφορετική ατμόσφαιρα, με τον φωτισμό να εστιάζει πάνω στο παρκέ και να είναι πολύ πιο χαμηλός στις εξέδρες, ώστε να μην ενοχλούνται και οι παίκτες. Κατά την είσοδο του ανανεωμένου Mr. Green, αλλά πολύ περισσότερο σε αυτή της ομάδας και στην παρουσίαση, το σκηνικό ήταν εντυπωσιακό και πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν και νέα ηχητικά από τα μεγάφωνα με άρωμα... NBA μετά από ανάλογες φάσεις.