Η αποθέωση της ομάδας: Ο Γκραντ... έσπρωξε τον Ναν για την τάπα στον Πονίτκα (vid)

Η αποθέωση της ομάδας: Ο Γκραντ... έσπρωξε τον Ναν για την τάπα στον Πονίτκα (vid)

Sportal newsroom 13:59 - 20.01.2024

Ο Κέντρικ Ναν έκανε στο ματς του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Παρτίζαν μία εντυπωσιακή τάπα στον Ματέους Πονίτκα, ωστόσο όπως φαίνεται χρειάστηκε λίγη... ώθηση.

Τη 14η νίκη του στη φετινή Euroleague πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός AKTOR. Το τριφύλλι επιβλήθηκε 84-71 της Παρτίζαν για την 22η αγωνιστική σε ένα «φλεγόμενο» ΟΑΚΑ.

Η άμυνα ουσιαστικά «καθάρισε» για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν αφού ο αγώνες με τους Σέρβους ήταν ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα. Στην τρίτη περίοδο, ο Κέντρικ Ναν φιλοδώρησε με μία εντυπωσιακή τάπα τον Ματέους Πονίτκα.

Ο παίκτης της Παρτίζαν έβγαινε στον αιφνιδιασμό αλλά ο Αμερικανός γκαρντ, αφού διέσχισε το μισό γήπεδο έκοψε τον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, σε μία φάση - highlight. Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Τζέριαν Γκραντ... έσπρωξε τον συμπαίκτη του και του έδωσε ώθηση για να βγάλει αυτή την εντυπωσιακή άμυνα.

Έριξε «βόμβα» ο Κέντρικ Ναν για την πιθανότητα παραμονής στον Παναθηναϊκό

Ο Κέντρικ Ναν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό AKTOR και μετά το καλοκαίρι σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Παρτιζάν. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Παρτιζάν, άφησε ανοιχτά τα πάντα, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως αν τελικά μείνει στην Ευρώπη θα είναι μόνο για τους Πράσινους.

Κέντρικ Ναν: Τα συμβόλαια που είχε στο ΝΒΑ και ο «παράδεισος» που έχει βρει στον Παναθηναϊκό!
EUROLEAGUE

11:15 - 20.01.2024

Κέντρικ Ναν: Τα συμβόλαια που είχε στο ΝΒΑ και ο «παράδεισος» που έχει βρει στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βαδίζει από νίκη σε νίκη στην Euroleague, με τον Κέντρικ Ναν να ανεβάζει επίπεδο το «πράσινο» ρόστερ και το Sportal εξηγεί τι είναι αυτό που έχει βρει στην Ελλάδα και τον έχει κάνει να βάζει στο τραπέζι το ενδεχόμενο παραμονής στην Αθήνα.

«Φυσικά το έχω σκεφτεί (σσ. να μείνω και την επόμενη σεζόν). Αν υπάρχει κάποια ομάδα στην Euroleague για την οποία θέλω να παίξω, είναι σίγουρα εδώ. Δεν έχω φανταστεί να πάω σε κάποια άλλη ομάδα της EuroLeague. Το λατρεύω εδώ για να είμαι ειλικρινής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέντρικ Ναν μιλώντας στην κάμερα της Nova.