Αναστασίου: «Ένα ελαφρύ σπρώξιμο δόθηκε πέναλτι - Είναι μαγική εικόνα το 4-0»

Γιάννης Αναστασίου

i

© Intime

Αναστασίου: «Ένα ελαφρύ σπρώξιμο δόθηκε πέναλτι - Είναι μαγική εικόνα το 4-0»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:24 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 24.09.2023

Μετά την ήττα της Κηφισιάς στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό (4-0), ο Γιάννης Αναστασίου κλήθηκε να σχολιάσει την απόδοση της ομάδας του κι όχι μόνο.

Η Κηφισιά δεν κατάφερε να κάνει τη... ζημιά στον Ολυμπιακό και γνώρισε εύκολα την ήττα. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 4-0 της νεοφώτιστης ομάδας για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League και συνεχίζουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Μετά τη λήξη του ματς, ο τεχνικός της Κηφισιάς Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το τελικό σκορ (4-0), το οποίο χαρακτήρισε ως μαγική εικόνα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Κηφισιάς:

Το σχόλιο του για το παιχνίδι:

«Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο κανόνας του ποδοσφαίρου, όταν δεν πετυχαίνεις γκολ. Σαν τακτική προσέγγιση σταθήκαμε πολύ καλά. Περιμέναμε έναν Ολυμπιακό πεινασμένο, μετά την ήττα της Πέμπτης και θα ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη. Αν δεν πετυχαίνεις γκολ αυτά συμβαίνουν.

Ένα ελαφρύ σπρώξιμο δόθηκε πέναλτι και στο Καραϊσκάκη δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη. Δεχθήκαμε δύο γκολ από πέναλτι, ένα κόρνερ, και ένα ακόμη από τον πιο κοντό παίκτη του γηπέδου. Είναι μαγική εικόνα το 4-0. Τα παιδιά παλέψαν, έπαιξαν καλά. Από εύκολα λάθη δεχθήκαμε γκολ».

Τα δύο παρθενικά γκολ του Ποντένσε: Από την Μπέρνλι μέχρι την Κηφισιά (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:56 - 24.09.2023

Τα δύο παρθενικά γκολ του Ποντένσε: Από την Μπέρνλι μέχρι την Κηφισιά (vid)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αυτήν την επιστροφή του στην Ελλάδα για τη δεύτερη θητεία και το Sportal σας θυμίζει το πρώτο «ερυθρόλευκο» γκολ του Πορτογάλου.

Για το επερχόμενο ματς με την Λαμία:

«Κάθε ματς είναι σημαντικό. Και το σημερινό ήταν. Θα σταθώ στην προσπάθεια που κάναμε. Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε νέος παίκτης. Χρειαζόμαστε χρόνο για να αφομοιώσουμε κάποια πράγματα και να αποκτήσουμε μία ομοιογένεια. Θέλουμε δουλειά ακόμα. Πρέπει να μάθουμε γρήγορα από τα λάθη μας, γιατί σε τέτοιες έδρες δεν συγχωρούνται».