Μαρτίνεθ: «Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να επιστρέφουμε με αυτόν τον τρόπο»

O Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Μαρτίνεθ: «Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να επιστρέφουμε με αυτόν τον τρόπο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:23 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:25 - 24.09.2023

Ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός - Κηφισιά έμεινε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος υποστήριξε πως ήταν η καλύτερη επιστροφή για τους παίκτες του

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 4-0 της Κηφισιάς, ξεσπώντας μετά την ήττα από τη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως ήταν η ιδανική επιστροφή για τους παίκτες του. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο μόλις 65 ώρες μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να επιστρέφουμε με τέτοιο τρόπο, με ευκαιρίες και την κυριαρχία. Δείχνουμε πως επιστρέφουμε δυναμικά.

Αυτό νομίζω οφείλετε πως είμαστε μια επιθετική ομάδα, όταν μία ομάδα παίζει έτσι, κινδυνεύει από τις αντεπιθέσεις. Είχαμε κατοχή της μπάλας, αντιμετωπίσαμε τις αντεπιθέσεις και είχαμε τον έλεγχο αν ξεχωρίσουμε μερικές στιγμές.

Όταν η Super League ανήκε στα top-10 πρωταθλήματα και ο Σωτήρης Νίνης ήταν το νέο wonderkid...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:57 - 23.09.2023

Όταν η Super League ανήκε στα top-10 πρωταθλήματα και ο Σωτήρης Νίνης ήταν το νέο wonderkid...

Περίπου 12 χρόνια πριν, το Bleacher Report είχε δημοσιεύσει τη λίστα με τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Σε αυτά βρισκόταν η Super League, η οποία καταλάμβανε θέση στην πρώτη δεκάδα, έχοντας για wonderkid τον Σωτήρη Νίνη.

Λεγόμαστε ομάδα γιατί όλοι οι παίκτες είναι σημαντική. υπήρχε κόπωση, κάποιο έπρεπε να ξεκουραστούν. Για αυτό είναι χρήσιμο να έχεις μεγάλο ρόστερ. Αποδείχτηκε πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το δύσκολο πρόγραμμα. Όλοι είμαστε εδώ με ποιότητα και προσπάθεια να κάνουμε μία καλή ομάδα»