Η εκρηκτική Ανίτα που βρέθηκε στην αγκαλιά του Βινίσιους στη Φλόριντα (pics)

Η εκρηκτική Ανίτα που βρέθηκε στην αγκαλιά του Βινίσιους στη Φλόριντα (pics)

Sportal newsroom 11:45 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 26.06.2023

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ εμφανίστηκε στο Μαϊάμι μαζί με τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, Ανίτα, η οποία άνοιξε τον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη.

Νέο ειδύλλιο στο χώρο του ποδοσφαίρου; Ο Βινίσιους Τζούνιορ έκανε κοινή εμφάνιση με την Ανίτα, η οποία μάγεψε το κοινό στο «Κεμάλ Ατατούρκ», λίγο πριν την έναρξη του τελικού του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ το βράδυ της 10ης Ιουνίου. 

Θυμίζουμε ότι μετά την εντυπωσιακή τελετή έναρξης, η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια αποφάσισε να τιμήσει τον συμπατριώτη της Βινίσιους Τζούνιορ. Συγκεκριμένα, το μπλουζάκι της Ανίτα έγραφε στο πίσω μέρος το όνομα του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο «Βίνι» και η Ανίτα εμφανίστηκαν αγκαλιασμένοι στο Μαϊάμι, φουντώνοντας τις φήμες για ειδύλλιο μεταξύ τους.

Ποια είναι η Ανίτα;

Η Ανίτα ή όπως είναι το πραγματικό όνομα της Λαρίσα ντε Μασέδο Μασάδο, είναι μια 30χρονη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια από την πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο. Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε Αμερική και Ευρώπη, κερδίζοντας έξι βραβεία Latin Grammy. Αρκετά από τα τραγούδια της έχουν κάνει επιτυχία, έχοντας πάνω από 300 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Τα πιο δημοφιλή της τραγούδια είναι το «Downtown» και το «Envolver», με το τελευταίο να κάνει την Ανίτα την πρώτη Λατίνα καλλιτέχνιδα που πατάει κορυφή στην κατάταξη του Spotify. Η 30χρονη ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα πριν από 10 χρόνια, όταν και εμφανίστηκε στη βραζιλιάνικη τηλεόραση. Η ίδια, μάλιστα, έχει εμπειρία σε εμφανίσεις που αφορούν διοργανώσεις, αφού συμμετείχε στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016 και στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες του 2019.

Η Ανίτα είναι γνωστή επίσης για τις λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική της ζωή. Η 30χρονη καλλιτέχνης αφενός έχει δηλώσει bisexual, τονίζοντας ωστόσο πως δεν έχει κάνει ακόμα ουσιαστική σχέση με κοπέλα. «Είχα σχέσεις με γυναίκες, αλλά ήταν πολύ χαλαρές. Δεν βγήκαμε ποτέ και δεν ήταν μια μακροπρόθεσμη κατάσταση», είχε αναφέρει στο παρελθόν σε συνέντευξη της. Ωστόσο, η δήλωση που την έκανε ευρέως γνωστή αφορούσε το... μέγεθος του πέους ενός άντρα, με την Βραζιλιάνα να υποστηρίζει ότι: «Είναι ένα πολύ κακό πρόβλημα που αντιμετωπίζω και ονομάζεται κυστίτιδα του μήνα του μέλιτος.

Δεν μπορώ να κάνω σχέση με έναν άντρα που έχει μεγάλο πέος, γιατί την επόμενη μέρα δεν μπορώ να μετακινήσω τα άκρα μου. Είναι τρομερό, δεν έχει να κάνει με βακτήρια που μεταφέρθηκαν στο σώμα κατά την διάρκεια της πράξης, αλλά με το ότι ο σύντροφός μου, έβαλε δύναμη και και μου προκάλεσε μόλυνση».