Οριστικό: Στην Άντερλεχτ ο Σμάιχελ

Κάσπερ Σμάιχελ

i

©printscreen

Οριστικό: Στην Άντερλεχτ ο Σμάιχελ

Sportal newsroom 22:10 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 05.09.2023

Η Άντερλεχτ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Κάσπερ Σμάιχελ από τη Ρεν.

Παίκτης της Άντερλεχτ με κάθε επισημότητα είναι ο Κάσπερ Σμάιχελ. Ο Δανός τερματοφύλακας υπέγραψε με τη βελγική ομάδα για μια σεζόν με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Ο 36χρόνος θρύλος της Λέστερ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε βασικός στη Νις έχοντας 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τις 36 να είναι στο πρωτάθλημα και τις επτά στο Europa Conference League, διοργάνωση στην οποία η ομάδα από τη Νίκαια έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από τη Βασιλεία.. 

Κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 11 περιπτώσεις. Συνολικά στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει 691 εμφανίσεις σε συλλογικό επίπεδο, έχοντας κρατήσει το «μηδέν» σε 223 από αυτές.

Η ελπίδα του Άνσου Φάτι να «αναγεννήσει» την καριέρα του στην Μπράιτον (vids)
PREMIER LEAGUE

10:55 - 05.09.2023

Η ελπίδα του Άνσου Φάτι να «αναγεννήσει» την καριέρα του στην Μπράιτον (vids)

Η ΑΕΚ θα βρει απέναντι της στους ομίλους του Europa League, την Μπράιτον, εκεί που πλέον αγωνίζεται ο Άνσου Φάτι, ο οποίος παρά τα όσα έχει περάσει με τους τραυματισμούς θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ποδόσφαιρο.

Ο Σμάιχελ αγωνίζεται ακόμα με την Εθνική της Δανίας έχοντας πετύχει μεγάλα επιτεύγματα όπως η τετράδα στο Euro του 2020, χωρίς φυσικά να είναι εύκολο να φτάσει τον υπέρτατο «άθλο» του πατέρα του Πίτερ, ο οποίος πήρε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1992. Με τη χώρα του έχει 93 συμμετοχές έχοντας 44 clean sheets.