«Σε συζητήσεις με την Άντερλεχτ για τον Αμούζου ο Ολυμπιακός»

Φρανσίς Αμούζου

i

©Getty Images

«Σε συζητήσεις με την Άντερλεχτ για τον Αμούζου ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Χούπης 21:53 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 27.08.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από το Βέλγιο, ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με την Άντερλεχτ για τον δανεισμό του Φρανσίς Αμούζου.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού επιθετικού και ακόμα ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι είναι αυτό του Φράνσις Αμούζου. Όπως αναφέρει δημοσίευμα ενός Βέλγου δημοσιογράφου, του Σάσα Ταβολιέρι, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφές με την Άντερλεχτ για τον δανεισμό του 24χρονου φορ. 

Πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η ελληνική ομάδα έχει κάνει πρόταση δανεισμού με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, η οποία είναι στα 6.5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο ο βελγικός σύλλογος έδωσε αρνητική απάντηση, ζητώντας εννέα εκατομμύρια ευρώ

Μάλιστα η αναφορά συνδέει και τη Νότιγχαμ, λέγοντας πως μπορεί να δοθεί δανεικός στην ομάδα του Στιβ Κούπερ. Το ρεπορτάζ καταλήγει πως οι συζητήσεις συνεχίζονται. 

Την ίδια ώρα αυτό δεν είναι το μόνο όνομα που έχει ακουστεί. Ο Ράφα Μιρ φαίνεται ότι τράβηξε και πάλι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρωτήσει τη Σεβίλλη για τον παίκτη, ο οποίος φαίνεται πως δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. 

Εναλλακτική του Ροντρίγκες ο Καμαρά για τη Λιόν - Το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:19 - 25.08.2023

Εναλλακτική του Ροντρίγκες ο Καμαρά για τη Λιόν - Το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί το plan b της Λιόν αν δεν πετύχει η μεταγραφή του Γκούιντο Ροντρίγκες. Κοντά στα δέκα εκατ. ευρώ φαίνεται πως είναι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για να τον παραχωρήσει.

Ακόμα ο Γιόβιτς και ο Γιόβετιτς είναι ακόμα δύο ονόματα που η περίπτωσή τους είναι αρκετά δύσκολη. Κι αυτό γιατί το κασέ τους είναι σχετικά μεγάλο, ενώ ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες για τους δύο επιθετικούς. 

Φαίνεται ωστόσο ότι στον Ολυμπιακό έχουν στόχο να «κλείσουν το θέμα του επιθετικού μέχρι τη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι