«Φουλάρει» για τον νέο του φορ ο Ολυμπιακός!

Αντόνιο Κορδόν

i

© Intime

«Φουλάρει» για τον νέο του φορ ο Ολυμπιακός!

Διονύσης Βερβελές 11:39 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 26.08.2023

Ο Κορδόν «τρέχει» για τον εκλεκτό στην επίθεση και ο Ολυμπιακός ψάχνει δυνατή κίνηση…

Η απόφαση έχει παρθεί εδώ και καιρό. Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει σέντερ φορ και μάλιστα, ψάχνεται για μία εξαιρετική κίνηση. Θέλει να φέρει έναν επιθετικό που θα κάνει διαφορά με το «καλημέρα» και που θα δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα.

Ο Κορδόν στην παρουσίασή του, είχε αναφερθεί στο τάιμινγκ κάποιων επιλογών και στο τι μπορείς να βρεις, ειδικά προς το τέλος. Τότε μάλιστα, είχε συστήσει υπομονή και φαίνεται πως δεν… ντρίμπλαρε. Κάπως έτσι, με αυτό οδηγό, κοιτάζει στο τέλος των μεταγραφών να κάνει το κατάλληλο «χτύπημα» και να φέρει έναν φορ που θα ενθουσιάσει και τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Οι περισσότερες περιπτώσεις, είναι γνωστές. Αν μπορούσε να αποσπάσει το «ναι» του Ράφα Μιρ εδώ και ημέρες, θα ήταν ήδη εδώ… Όλες, όμως, «παίζουν» αλλά με διαφορετικές πιθανότητες. Ο Γιόβιτς επίσης μια εξαιρετική επιλογή, αλλά με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται. Δεν είναι το πιο πιθανό σενάριο, δεν διαψεύστηκε τίποτα ωστόσο. 

Επαφή έχει γίνει και με τον Γιόβετιτς, έναν επίσης εξαιρετικό επιθετικό με εμπειρία. Ψηλά στη λίστα από την αρχή, είναι και ο Μπορέ. Ποδοσφαιριστής που έδειξε στην Άιντραχτ ποιος είναι και που «φουντώνει» τα σενάρια, από τη στιγμή που έχει διαρρεύσει πως κάνει… πίσω για το ντιλ των Γερμανών με την Κρουζ Αζούλ από το Μεξικό. Λένε πως προτιμά να παραμείνει στην Ευρώπη, δεδομένα δεν έχει μόνο τον Ολυμπιακό…

Ο Αντόνιο Κορδόν και οι συνεργάτες του, έχουν αναλάβει να λύσουν και αυτή την υπόθεση για τον Ολυμπιακό. Μπορούν να έχουν κάποια έκπληξη, φορ που το όνομά του δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας; Ξεκάθαρα ναι, γιατί έτσι μας έχει δείξει πως δουλεύει σε μεγάλο βαθμό ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων». Το σίγουρο πάντως, είναι πως ο Ολυμπιακός θέλει μέχρι τη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι, να έχει λήξει το θέμα του φορ. Μάλλον, και του φορ…