Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ για Βρουσάι

Μάριος Βρουσάι

i

© Intime

Η ικανοποίηση του Μαρτίνεθ για Βρουσάι

Μαθαίνει με τα προβλήματα με το «καλημέρα» ο Ισπανός κόουτς, αλλά…

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο ματς με την Τσουκαρίτσκι, είχε ένα ζήτημα να επιλύσει. Αυτό, δεν ήταν άλλο από την απουσία του Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ των Πειραιωτών, είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο Βέλγιο, κόντρα στην Γκενκ. Εξέτισε έτσι την τιμωρία του, με τον Μαρτίνεθ να εμπιστεύεται στο δεξί άκρο της άμυνας τον Βρουσάι

Είχε φανεί το σκηνικό από το βράδυ της Κυριακής. Τότε που έβαλε στην αριστερή πλευρά τον Ραμόν και τον αντικατέστησε στο ημίχρονο. Η κατάληξη γνωστή, δανεικός ο Βραζιλιάνος…

Ο Βρουσάι με την Τσουκαρίτσκι τα πήγε πολύ καλά και αυτό, έφερε ικανοποίηση στον Μαρτίνεθ. Δεν ήταν μόνο η σέντρα του στο 1-0 του Ολυμπιακού, εκεί που αρχικά πήρε την κεφαλιά ο Μασούρας, για να έρθει στη συνέχεια ο Ελ Κααμπί από κοντά να ανοίξει το σκορ.

Μέσα στο ματς με τους Σέρβους, ο Μαρτίνεθ είδε άλλη μια δυσκολία να του έρχεται ενόψει της ρεβάνς στο Λέσκοβατς. Την Πέμπτη το βράδυ, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Κίνι που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Ο Ορτέγα ήρθε το βράδυ της Παρασκευής και δεν είναι φυσικά στη λίστα για τα ματς με τους Σέρβους, ο Ομάρ Ρίτσαρντς λογικά ανέτοιμος. 

Και κάπως έτσι, στο μυαλό του Μαρτίνεθ, η πρώτη σκέψη, είναι να επιστρέψει στη δεξιά πλευρά ο Ροντινέι και στην αριστερή να μπει και να δώσει λύσεις και πάλι, ο Βρουσάι. Δεν θα είναι κάτι νέο για τον ίδιο, το έχει κάνει με επιτυχία στο παρελθόν και είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τη Τσουκαρίτσκι ως βασικός. Κερδίζει πόντους με το «καλημέρα» στην εκτίμηση του προπονητή, που είναι ικανοποιημένος με την εικόνα του. 

Κλήθηκε στα δύο ματς με τους Σέρβους να έχει την απουσία των βασικών του επιλογών για τα άκρα στα ματς με την Γκενκ, αλλά θα μάθει να ζει με αυτά και θα πορευθεί αναζητώντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.