Αντίπαλοι ΑΕΚ: Εκτός από το παιχνίδι με την Ένωση ο βασικός τερματοφύλακας της Μαρσέιγ

Πάου Λόπεθ

i

©intime

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Εκτός από το παιχνίδι με την Ένωση ο βασικός τερματοφύλακας της Μαρσέιγ

Δημήτρης Χούπης 23:05 - 24.10.2023

Όπως αναφέρει η Equipe ο βασικός τερματοφύλακας της Μαρσέιγ, Πάου Λόπεθ, θα μείνει εκτός από το παιχνίδι με την ΑΕΚ λόγω τραυματισμού. Αμφίβολοι και οι Ζιγκό και Κορέα.

Με μία σημαντική απουσία θα κατέβει η Μαρσέιγ κόντρα στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρει η Equipe, ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας της Μασσαλίας, Πάου Λόπεθ θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Ένωση. Ο Ισπανός γκολκίπερ έχει τραυματιστεί στον αριστερό μηρό και έχει τεθεί νοκ άουτ για δέκα μέρες. 

Κάπως έτσι δεν θα προλάβει το ματς με την ΑΕΚ και τη θέση του θα την πάρει ο Ρούμπεν Μπλάνκο. Ωστόσο αυτή ενδέχεται να μην είναι η μόνη απουσία για τη γαλλική ομάδα. Ο Σαμουέλ Ζιγκό και ο Χοακίν Κορεά είναι αμφίβολοι οι οποίοι δεν έχουν αναρρώσει τελείως, μετά τον τραυματισμό τους. 

Πιθανή ενδεκάδα: Μπλάνκο – Κλος, Εμπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι – Βερετού, Ρονζιέ (ή Κοντογκμπιά) – Σαρ, Αρίτ, Εντιαγέ – Ομπαμεγιάνγκ.

Η Μαρσέιγ δεν είναι η μόνη αντίπαλος της ΑΕΚ που έχει εξελίξεις. Ο Άγιαξ όπως αναφέρει η De Telegraaf έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τζον Φαν'τ Σχιπ, ο οποίος θα υπογράψει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο 59χρονος είχε επιβεβαιώσει προηγουμένως ότι ήταν σε συζητήσεις με την ολλανδική ομάδα και λίγο μετά το ολλανδικό Μέσο υποστήριξε πως οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. 

Αρχικά ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος ήταν υποψήφιος να αναλάβει πόστο στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ μετά την απόλυση του Μορίς Στέιν έγινε ο νούμερο ένα στόχος για τον πάγκο του «Αίαντα».