Η Λειψία «καθάρισε» τη Φράιμπουργκ μέσα σε δύο λεπτά

Η Λειψία «καθάρισε» τη Φράιμπουργκ μέσα σε δύο λεπτά

Ιάσονας Τσίλης 22:50 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:12 - 12.11.2023

Η Λειψία επικράτησε με 3-1 της Φράιμπουργκ, παίρνοντας τη νίκη με δύο γκολ σε δύο λεπτά και ανέβηκε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Στα μεσαία στρώματα παραμένει η αντίπαλος του Ολυμπιακού το Europa League.

Η Λειψία, μετά τη μαθηματική της πρόκριση στους «16» του Champions League, υποδέχθηκε την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Φράιμπουργκ για την 11η αγωνιστική της Bundesliga και επικράτησε με 3-1.

Οι «ταύροι» μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Τσάβι Σίμονς εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με εξαιρετικό τελείωμα εκτός περιοχής έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η Λειψία έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια, με τον Σέσκο και τον Οπέντα να μη μπορούν να διπλασιάσουν τα τέρματα της.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε πλήρωσε την αστοχία της και δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Μέριν Ροχλ να κάνει το 1-1 για τη Φράιμπουργκ με εξαιρετικό τελείωμα, έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και οι φάσεις ήταν λιγοστές μέχρι και το τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Εκεί, η Λειψία κέρδισε πέναλτι στο 78', το οποίο μετουσίωσε ένα λεπτό αργότερα σε γκολ ο Οπέντα.

Γερμανική ομάδα πληρώνει περισσότερα σε όσους παίκτες... τρώνε λιγότερο κρέας
BUNDESLIGA

13:39 - 06.11.2023

Γερμανική ομάδα πληρώνει περισσότερα σε όσους παίκτες... τρώνε λιγότερο κρέας

Η Όσναμπρουκ η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, περιλαμβάνει μια «οικολογική» ρήτρα στα συμβόλαια, παρέχοντας αποζημίωση 750 ευρώ σε όσους σέβονται το περιβάλλον.

Μέχρι να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι «Ταύροι» πέτυχαν και τρίτο τέρμα, μετά από σουτ του Μπάουμγκαρτνερ εκτός περιοχής, με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (12ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ