Αντρέι Στογιάκοβιτς: «Είμαι ενθουσιασμένος - Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω το Σακραμέντο και την Ελλάδα»
i

© ss youtube

Αντρέι Στογιάκοβιτς: «Είμαι ενθουσιασμένος - Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω το Σακραμέντο και την Ελλάδα»

Sportal newsroom 16:09 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 17.02.2023

Ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στο McDonald's All-American δηλώνει ο Αντρέι Στογιάκοβιτς, γιος του Πέτζα.

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς δηλώνει ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στο McDonald's All-American και ανυπόμονος να εκπροσωπήσει το Σακραμέντο και την Ελλάδα. Ο γιος του θρυλικού Πέτζα θα λάβει μέρος στη διοργάνωση όπου επιλέγονται τα κορυφαία ταλέντα στις ΗΠΑ.

Στη διοργάνωση έχει επιλεγεί και ο γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι. Ο 17χρονος Στογιάκοβιτς έχει καταφέρει να δημιουργήσει θόρυβο σχετικά με το όνομά του.

«Είναι κάτι υπέροχο. Πέρσι αυτό δεν ήταν καν στο μυαλό μου. Ανυπομονώ να βγω στο παρκέ και να εκπροσωπήσω το Σακραμέντο και την Ελλάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Αντρέι Στογιάκοβιτς. Όπως γίνεται αντιληπτό και στο βίντεο, ο Αντρέι μοιάζει εντυπωσιακά με τον πατέρα του ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει μία αντίστοιχη καριέρα στο μπάσκετ. 

«Δημιουργεί το δικό του μονοπάτι», σημείωσε ιδιαίτερα συγκινημένος ο Πέτζα Στογιάκοβιτς. Ο Σέρβος πρώην μπασκετμπολίστας κατέγραψε μία μεγάλη καριέρα στο πρωτάθλημα του NBA κατακτώντας, μάλιστα, το πρωτάθλημα με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς.