Τέλος από την ΑΕΚ μετά το Final 8 ο Φρέιζιερ - Θα συνεχίσει στην Στρασμπούρ
i

Φρέιζιερ με Καντζούρη / © Intime

Τέλος από την ΑΕΚ μετά το Final 8 ο Φρέιζιερ - Θα συνεχίσει στην Στρασμπούρ

Πάρης Τσελεπίδης • 12:11 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Η παρουσία του Τιμ Φρέιζιερ με την ΑΕΚ στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και το κύκνειο άσμα του στο ρόστερ της «Ένωσης» μετακομίζοντας στη γαλλική Στρασμπούρ.

Η Στρασμπούρ επιθυμεί την απόκτηση του Τιμ Φρέιζιερ από την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η γαλλική ομάδα έχει προσεγγίσει αλλά και συμφωνήσει με τον Αμερικανό γκαρντ για να τον εντάξει στο ρόστερ της μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Φρέιζιερ είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ αποτελώντας ίσως την πιο ηχηρή μεταγραφή της από τους ξένους που είχε επιλέξει ο Ηλίας Καντζούρης. Η απόδοσή του, όμως, στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας και ειδικότερα μετά τον τραυματισμό στο εκτός έδρας στην Καρδίτσα για την Basket League δεν ήταν η αναμενόμενη. Κάτι που φαίνεται μέσα από τα νούμερά του αλλά και τον χρόνο συμμετοχής του από τον Ηλία Καντζούρη.

«Σειρήνες» για Φρέιζιερ στην ΑΕΚ και επίλυση των ΒΑΝ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:09 - 16.01.2023

«Σειρήνες» για Φρέιζιερ στην ΑΕΚ και επίλυση των ΒΑΝ

Τη στιγμή που ο Ηλίας Καντζούρης έχει δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες της ΑΕΚ έχει αναπτυχθεί φημολογία για τον Τιμ Φρέιζιερ αλλά και πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουνε τακτοποιηθεί τα θέματα με τα ΒΑΝ.

Δεδομένο επίσης είναι πως εκτός από το ενδιαφέρον της γαλλικής Στρασμπούρ εδώ και έναν μήνα υπήρχε πονοκέφαλος στην ΑΕΚ όσον αφορά την απόδοσή του αλλά και αναζήτηση στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Μόνο που μέχρι στιγμής δεν είχε βρεθεί κάτι το αξιόλογο. Πλέον όμως υπάρχει χρόνος και με δεδομένη τη διακοπή που υπάρχει στο πρωτάθλημα για το παράθυρο της Εθνικής μας ομάδας. Το τελευταίο στο δρόμο της πρόκρισής της στη τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις Φιλιππίνες.

Η ΑΕΚ - δεν αλλάζει - και φουλάρει για το Κύπελλο
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

20:57 - 09.02.2023

Η ΑΕΚ - δεν αλλάζει - και φουλάρει για το Κύπελλο

Ο Ηλίας Καντζούρης κοουτσάρισε την ΑΕΚ κόντρα στην Λιμόζ με πυρετό οδηγώντας την παρόλα αυτά στην ανατροπή και στη νίκη. Ωστόσο ο τεχνικός της «Ένωσης» έχει εν όψει της συνέχειας της χρονιάς μεγαλύτερο το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όσο για τον κοινό παρονομαστή μεταξύ της ΑΕΚ και της Στρασμπούρ στην περίπτωση του Φρέιζιερ έχει να κάνει με τον προπονητή της γαλλικής ομάδας. Πρόκειται για τον Ιταλό Λούκα Μπάνκι και πρώην τεχνικό της «Ένωσης» την αγωνιστική περίοδο που ήταν στην άκρη του πάγκου της την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 έχοντας για βοηθό του τον Καντζούρη. Τον νυν προπονητή της ΑΕΚ.