Απίστευτη επίθεση σε Νεϊμάρ: «Χαίρομαι που τραυματίστηκε, δεν αντέχω να τον βλέπω»

Νεϊμάρ

i

©Photo by Jonathan Moscrop/ Getty Images/Ideal Images

Απίστευτη επίθεση σε Νεϊμάρ: «Χαίρομαι που τραυματίστηκε, δεν αντέχω να τον βλέπω»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:23 - 07.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 07.03.2023

Ο Κριστόφ Ντουγκάρι μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Νεϊμάρ μετά τον τραυματισμό του.

Άτυχος ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλό του. Γύρισε ο αστράγαλός του και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας από τους πόνους. 

Όπως ανακοίνωσε χθες (6/3) ο γαλλικός σύλλογος ο «Νεϊ» θα χάσει όλη τη σεζόν, καθώς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν μερική ρήξη συνδέσμων στον δεξιό αστράγαλο.

Με αφορμή τον τραυματισμό του Νεϊμάρ μίλησε με πολύ άσχημα λόγια ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Γαλλία το 1998 και νυν σχολιαστής στο RMC, Κριστόφ Ντουγκάρι. 

Αναλυτικά το απόσπασμα αυτό από τα είπε ο Κριστόφ Ντουγκάρι: 

«Είμαι χαρούμενος για την Παρί Σεν Ζερμέν που τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ. Νομίζω πως είναι μία τεράστια ευκαιρία για τον Γκαλτιέ. Σε κάποιο σημείο, θα έπρεπε και ο ίδιος να είχε το κουράγιο να βγάλει τον Νεϊμάρ, ήταν η μόνη λύση. Αυτή η ομάδα έχει πολύ περισσότερη ισορροπία με πέντε πίσω, με τρεις μέσους και τους Μέσι και Μπαπέ μπροστά. 

Με την Παρί να παίζει λίγο χαμηλότερα και στην αντεπίθεση. Αυτή η ομάδα δεν είναι ικανή να έχει τον έλεγχο, επειδή όταν χάνεται η μπάλα, οι τρεις μπροστά δεν αμύνονται κι έτσι βρίσκεται σε κίνδυνο. Δέχεται πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορώ να βλέπω άλλο τον Νεϊμάρ. Δεν αντέχω πια. Βρίσκω τις ντρίμπλες του ανυπόφορες, το ίδιο και την συμπεριφορά του. Δεν θέλω πια να τον βλέπω στο γήπεδο. Με κούρασε».