Έξαλλος ο Τερζής στη συνέντευξη Τύπου - Αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερώτηση!

Απόστολος Τερζής

i

© Intime

Έξαλλος ο Τερζής στη συνέντευξη Τύπου - Αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερώτηση!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:44 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 30.04.2023

Ο τεχνικός του Άρη, Απόστολος Τερζής, δεν δέχτηκε ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου καθώς αποχώρησε έξαλλος μετά τις δηλώσεις στην κάμερα της Nova, στις οποίες μίλησε για αλλοίωση.

Ο Άρης γνώρισε την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 7η αγωνιστική των play offs της Super League, καθώς δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα που πήρε με τον Καμαρά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. 

Στη συνέντευξη τύπου μετά το ντέρμπι, ο Απόστολος Τερζής αποχώρησε έξαλλος χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, καθώς θεωρεί πως υπάρχει αλλοίωση του αποτελέσματος. Ο προπονητής του Άρη στάθηκε στη φάση του 30ου λεπτού και στο μαρκάρισμα του Κουλιεράκη πάνω στον Ματέο, στο οποίο ο Αζέρος διαιτητής είπε «παίζετε».

Δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι ο βοηθός του ΠΑΟΚ – Άρης! «I’m ΟΚ», φώναζε ο Αζέρος!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:01 - 30.04.2023

Δέχθηκε μπουκάλι στο κεφάλι ο βοηθός του ΠΑΟΚ – Άρης! «I’m ΟΚ», φώναζε ο Αζέρος!

Ο δεύτερος βοηθός στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στην Τούμπα δέχτηκε ένα αντικείμενο στο κεφάλι, όμως φάνηκε να είναι καλά με αποτέλεσμα να υπάρξει συνέχεια χωρίς διακοπή.

«Ήμασταν καλοί σε όλο το ματς εκτός από το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος στη φάση του Κουλιεράκη με το Ματέο. Ήταν πέναλτι και κόκκινη. Θα τρελαθούμε τελείως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Τερζής πριν αποχωρήσει από τη συνέντευξη τύπου.