Απών από την προπόνηση της Ίντερ Μαϊαμι ο Πιζάρο

Απών από την προπόνηση της Ίντερ Μαϊαμι ο Πιζάρο

Κώστας Τσίλης 19:02 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 12.07.2023

Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, ο Πιζάρο δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Ίντερ Μαϊαμι, κάτι που μπορεί να σηματοδοτεί οριστικές εξελίξεις με την ΑΕΚ

Ήδη από χθες υπάρχει μια... καταιγίδα δημοσιευμάτων από το Μεξικό αλλά και τις ΗΠΑ, για οριστική συμφωνία του Ροντόλφο Πιζάρο με την ΑΕΚ. Ακόμα και για επικείμενο ταξίδι του Μεξικανού την προσεχή εβδομάδα στην Αθήνα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. 

Τίποτα απ' όλα αυτά, δεν έχει διαψευστεί από την ΑΕΚ. Σήμερα ήρθε και κάτι ακόμα, για να ρίξει νερό στον μύλο των εξελίξεων στην υπόθεση του Πιζάρο.

Σύμφωνα με «τιτίβισμα» του Άλεξ Γουέντλει από τις ΗΠΑ, ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός δεν έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση της Ίντερ Μαϊαμι, ενόψει του παιχνιδιού του Σαββάτου (ξημερώματα Κυριακής ώρα Ελλάδας) με το Σεντ Λουίς. Υπό διαφορετικές συνθήκες, αυτή η απουσία θα μπορούσε να οφείλεται σε οποιαδήποτε αιτία. 

Ωστόσο την δεδομένη στιγμή, οι Αμερικανοί το συνδέουν με την επικείμενη αποχώρηση του Πιζάρο από την Ιντερ. Κάτι που προφανώς θα επισπεύσει τις εξελίξεις με την ΑΕΚ.