Ο πιτσιρικάς που συγκίνησε αυτοσχεδιάζοντας την ανάρπαστη φανέλα του Μέσι
i

Η αυτοσχέδια φανέλα του πιτσιρικά με τον Λιονέλ Μέσι/©PrtScr

Ο πιτσιρικάς που συγκίνησε αυτοσχεδιάζοντας την ανάρπαστη φανέλα του Μέσι

Κώστας Τόπας 12:42 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 16.12.2022

Ενας μικρός θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι ζωγράφισε με μαύρο μαρκαδόρο σε χαρτί τη φανέλα του «Pulga» και κέρδισε με το σπαθί του μία γνήσια στολή του 35χρονου αστέρα.

Mέσι-τρέλα παντού! Σε όλο τον κόσμο, η Adidas βλέπει τη φανέλα του Μέσι με την εθνική Αργεντινής να είναι το πιο «καυτό» προϊόν της αλλά και παράλληλα να γίνεται sold-out.

Ωστόσο, ένας πιτσιρικάς κατάφερε να κερδίσει τη γνήσια φανέλα του Λιονέλ Μέσι. Πώς; Με την κίνησή του να ζωγραφίσει στο πίσω μέρος ενός λευκού t-shirt μία ποδοσφαιρική φανέλα με το επώνυμο του Μέσι στο επάνω μέρος και λίγα εκατοστά πιο κάτω τον αριθμό 10.

Το αγόρι από την πόλη Κουένκα συγκίνησε το ποδοσφαιρικό κοινό με την κίνησή του αλλά και με την φωτογραφία που τον δείχνει να παρακολουθεί τον ημιτελικό της Αργεντινής με την Κροατία σε κατάστημα, φορώντας τη συγκεκριμένη φανέλα.

«Ένιωσα πολύ καλά, γιατί δεν θα έχω πλέον χαρτιά κολλημένα στην μπλούζα μου. Έτσι θα μπορώ να δω το επόμενο παιχνίδι του Μέσι πιο άνετα. Η φανέλα και το να δω τον Μέσι παγκόσμιο πρωταθλητή είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο μου», είπε χαρακτηριστικά ο πιτσιρικάς, ο οποίος κατάφερε με την κίνησή του να κερδίσει μία γνήσια φανέλα του Λιονέλ Μέσι.