Άρης: Ένας μήνας γεμάτος αγώνες και ντέρμπι
i

ΑΡΗΣ/©Ιntime

Άρης: Ένας μήνας γεμάτος αγώνες και ντέρμπι

Ένα σούπερ απαιτητικό πρόγραμμα περιμένει την ομάδα του Πάρντιου τον Γενάρη με οκτώ ματς και πολλά ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο θυμόσοφος λαός αποκαλεί τον Μάρτη… γδάρτη αλλά και ο πρώτος μήνας του νέου έτους δεν πάει πίσω για τον Άρη. Αρχίζει και κλείνει με σούπερ ντέρμπι και περιλαμβάνει καλώς εχόντων των πραγμάτων (πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου) οκτώ ματς μέσα σε διάστημα 24 ημερών. Με εμβόλιμες αγωνιστικές και αρκετό κύπελλο. Διάστημα που θα δοκιμάσει τις αντοχές του συνόλου του Πάρντιου αλλά θα καθορίσει και σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη των δυο εγχώριων φετινών στόχων. Του πρωταθλήματος και του κυπέλλου αφού μέσα στον μήνα η ΕΠΟ έχει προγραμματίσει τους επαναληπτικούς της φάσης των «16» αλλά και τα δυο παιχνίδια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο μήνας και το 2023 ξεκινούν δυναμικά με το τοπικό El classico κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη (4/01). Μόλις τέσσερις μέρες μετά, στις 8 του μήνα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην επιστροφή του Άκη Μάντζιου στο Βικελίδης ενώ μεσοβδόμαδα (12/01) υποδέχεται τον Λεβαδειακό στον επαναληπτικό του Κυπέλλου. Στα… καπάκια η ομάδα του Πάρντιου (15/01) πηγαίνει στο «Καραϊσκάκης» για το πρώτο από τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό αφού αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (έχει επικρατήσει 2-1 στη Λιβαδειά), τότε στις 17 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει ξανά την ομάδα του Μίτσελ που έχει πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Στις 21/01 είναι προγραμματισμένη ακόμη μια εμβόλιμη αγωνιστική στην οποία ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ τρεις μέρες μετά (24/01) υπάρχει ο επαναληπτικός του Κυπέλλου. Το ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται με ένα ακόμη σπουδαίο ματς καθώς στις 28 του μήνα οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ.