Αρης: Η επόμενη τετράδα του Παλίκουτσα

Αρης: Η επόμενη τετράδα του Παλίκουτσα

Οι κομβικές και εν δυνάμει ενδεκαδάτες προσεχείς τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ (φορ, εξτρέμ, αμυντικό χαφ και στόπερ) που θα καθορίσουν και τη δυναμική της ομάδας την νέα σεζόν.

Λιγότερο απο τρεις εβδομάδες απο το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι του Αρη, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει καταφέρει να ολοκληρώσει οκτώ προσθήκες, δίνοντας τη δυνατότητα στον Τερζή να τους ενσωματώνει ήδη στην ομάδα. Επόμενος στόχος του τεχνικού διευθυντή του Αρη είναι να ολοκληρώσει τα προσεχή 24ωρα, τις επόμενες 3+1 προσθήκες. Φορ, εξτρέμ, αμυντικό χαφ και στόπερ. Με αυτές θα έχει υλοποιήσει σε ένα αρκετά μεγάλο βαθμό τον φετινό μεταγραφικό σχεδασμό και θα απομένουν 1-2 ακόμη στοχευμένες κινήσεις που θα εξαρτηθούν απο την έκβαση που θα έχουν οι υποθέσεις των Πάλμα και Γκρέι. Μια πιθανή πώληση του πρώτου και μια λύση συμβολαίου με τον δεύτερο.

Οι τέσσερις κινήσεις θεωρούνται και αρκετά κομβικές για την δυναμική που θα έχει ο Αρης την επόμενη σεζόν αφού αφορούν θέσεις στις οποίες έχει κενά το ρόστερ και μάλιστα απο βασικές επιλογές. Για αυτό και είναι δύσκολες υποθέσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς και μια οικονομική υπέρβαση. Ειδικά στις περιπτώσεις των Λόρεν Μορόν και Κάρλσον θα μιλάμε για τα μεγαλύτερα συμβολαια στην ομάδα και λιγότερο του Καμερουνέζου Ζιλ του οποίου τα χρήματα κυμαίνονται πάνω-κάτω σε αυτά που παίρνει και ο Ντουκουρέ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο σημαντικός, μιας και θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Ετέμπο.

Το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι τέσσερις κινήσεις φαίνεται απο το γεγονός ότι πρόκειται για τέσσερις εν δυνάμει βασικούς ποδοσφαιριστές. Παίκτες ενδεκάδας. Ακόμη και ο στόπερ που αναζητά ο Παλίκουτσα, θα πρέπει να είναι στα κυβικά των Μπράμπετς και Φαμπιάνο που δεν γίνεται να βγάλουν μια ακόμη σεζόν με τουλάχιστον 40 παιχνίδια. Ο Κροάτης καταβάλει προσπάθεια να έχουν τελεσιδικήσει οι προσθήκες αυτές μέχρι την επόμενη εβδομάδα, ώστε να τους έχει ο Τερζής στη διάθεσή του, περιπου 15 μέρες πριν τα ματς με την Αραράτ ή την Εγνατία.