Ο Άρης έχει πρόταση και για τον Πίρσμαν

Ο Κεσχρίντα με τον Πίρσμαν.

i

©intime

Ο Άρης έχει πρόταση και για τον Πίρσμαν

Αλέξης Σαββόπουλος 18:42 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 21.06.2023

Η Ολλανδική Γκρόνιγκεν ενδιαφέρεται για τον αριστερό μπακ του Άρη και φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση την οποία συζητούν οι δυο πλευρές.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν, η πρώτη χρονικά μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού, είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Παλίκουτσα για την επόμενη σεζόν. 

Ο Βέλγος βέβαια ταξίδεψε κανονικά για το Ισραήλ όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ρόστερ του Άρη και μετά την επιστροφή από το Ισραήλ.

Για τον Πίρσμαν υπάρχει ενδιαφέρον από την Ολλανδική Γκρόνιγκεν που φέρεται να έχει μάλιστα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Άρη για τον έμπειρο αριστερό μπακ. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, χωρίς όμως αυτή τη στιγμή να θεωρηθεί κάτι τελειωμένο. 

Για την ακρίβεια, οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες και οι όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν με την επιστροφή από το Ισραήλ, όταν και θα φανεί αν θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση, μετά από αυτή του έτερου αριστερού μπακ, του Μαζικού. 

Ο Πίρσμαν, δεν είναι άγνωστος πάντως στην Ολλανδική αγορά αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καμπούρ και Ντόρντρεχτ. Εάν αποχωρήσει ο Πίρσμαν, ο Άρης, μετά τον Ματαρίτα θα αποκτήσει και δεύτερο παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.