Άρης: Κοντά σε στόπερ αλλά δεν είναι ο Ρόουζ

Λίντσεϊ Ρόουζ

i

©Intime

Άρης: Κοντά σε στόπερ αλλά δεν είναι ο Ρόουζ

Αλέξης Σαββόπουλος 12:43 - 03.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 03.06.2023

Οι Πολωνοί μπορεί να εμπλέκουν τον Άρη με την πιθανή λύση συμβολαίου του Γάλλου με την Λέγκια, αλλά ο Παλίκουτσα έχει άλλον στο στόχαστρο για το κέντρο της άμυνας και είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του.

Τις προηγούμενες μέρες αναπτύχθηκε μια φιλολογία περί πιθανής επιστροφής του Λίντσει Ρόουζ στον Άρη χωρίς όμως να έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή με τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό. Αυτό δεν εμποδίζει τους Πολωνούς να αναφέρονται στο μέλλον του 31χρονου ποδοσφαιριστή στη Λέγκια Βαρσοβίας, με την οποία ο Ρόουζ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο αλλά δεν αποκλείεται να λυθεί λόγω του υψηλού ποσού που προβλέπεται να πάρει ο παίκτης για την επόμενη σεζόν. «Η Λέγκια πρέπει να απαλλαγεί από κάποιους παίκτες. Ο Ρόουζ, μεταξύ άλλων, μπορεί να αποχαιρετήσει. Το συμβόλαιο έχει ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024 και προβλέπεται να εισπράξει ένα σημαντικό αντίτιμο, που κάνει τη Λέγκια να θέλει να το… ξεφορτωθεί. Οι Έλληνες (σ.σ. εννοεί τον Άρη) θα ήθελαν να τον επαναφέρουν στο ρόστερ, αλλά μόνο αν «χώριζε» πρόωρα με την πολωνική ομάδα, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει».

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Άρης δεν θα ήταν αρνητικός. Αλλά αυτή τη στιγμή ούτε κουβέντα γίνεται, ούτε αποτελεί προτεραιότητα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, έχει σύμφωνα με τις πληροφορίες… επικεντρωθεί σε άλλη περίπτωση κεντρικού αμυντικού με τον οποίο μάλιστα είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο επαφών που δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί και η συμφωνία.