Πρώτο δείγμα θετικό για τον Άρη, 1-0 τη Μακάμπι Χάιφα

Μακάμπι Χάιφα - Άρης

i

© Intime

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Άρη, 1-0 τη Μακάμπι Χάιφα

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:22 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 21.06.2023

Επιτυχημένο -με βάση το αποτέλεσμα- το πρώτο φιλικό τεστ του Άρη, που επικράτησε με σκορ 1-0 Μακάμπι Χάιφα στο γήπεδο της Ναζαρέτ.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε ο Άρης στο Ισραήλ, στο πρώτο του ουσιαστικά τεστ αν και είναι νωρίς για την διεξαγωγή συμπερασμάτων. Ούτως ή άλλως πρόκειται για το πλέον πρώιμο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και το ρόστερ θα διαφοροποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Το ματς ήταν χωρισμένο σε τρία 30λεπτα, με αρκετές αλλαγές και μπόλικη διάθεση για τους παίκτες του Τόλη Τερζή. Γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον τεχνικό του Άρη, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς το πολύ κουραστικό ταξίδι που προηγήθηκε. Από τη Θεσσαλονίκη στο Τελ Αβίβ, από εκεί στη Χάιφα και εντέλει στη Ναζαρέτ, ήταν η πορεία της αποστολής για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ισραήλ.

Γκρέι και Νταμπό είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν νωρίτερα από το 80ο λεπτό, όταν και ο Εμπακατά πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με εκτέλεση πέναλτι. Κουέστα, Πάλμα και Νταρίντα ξεχώρισαν για τον Άρη, ενώ οι Ματαρίτα και Πάβισιτς έγραψαν τα πρώτα τους αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα του Άρη.

Ο Τόλης Τερζής επέλεξε στο βασικό σχήμα τους Κουέστα, Εμπακατά, Οντουμπάτζιο, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Νταμπό, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Χριστοδουλόπουλο, Πάλμα και Γκρέι, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ρ. Σγούρος, Παναγίδης, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Τσέρα, Τανούλης, Η. Σγούρος, Καραμανλής, Μπεκιαρίδης.