Άρης: Με Χριστοδουλόπουλο αλλά χωρίς Μπράμπετς κόντρα στον Παναθηναϊκό
i

Μπράμπετς/©Intime

Άρης: Με Χριστοδουλόπουλο αλλά χωρίς Μπράμπετς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αλέξης Σαββόπουλος 19:34 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 11.02.2023

Εκτός αποστολής ο Τσέχος αμυντικός με πρόβλημα στους προσαγωγούς, συμπεριλήφθηκε στην 20άδα για πρώτη φορά ο Χριστοδουλόπουλος.

Με ένα πρόβλημα και μάλιστα σημαντικό της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (12/02), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League». 

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιακούμπ Μπράμπετς καθώς στην τελευταία προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποκλείστηκε για προληπτικούς λόγους.

Αντίθετα συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην 20άδα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ενώ επιστρέφει και ο Λούις Πάλμα.

Ο Χουλιάν Κουέστα στο Sportal: «Έχασα τον ύπνο μου για τον Μπουχαλάκη» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:05 - 11.02.2023

Ο Χουλιάν Κουέστα στο Sportal: «Έχασα τον ύπνο μου για τον Μπουχαλάκη» (vid)

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε στην κάμερα του Sportal για την καρμική του σχέση με τον Άρη, το τηλεφώνημα που τον κράτησε στην ομάδα, το πιο δύσκολο βράδυ της καριέρας του ελέω... Μπουχαλάκη, την επική ανατροπή επί της ΑΕΚ, τον Τόσκο και τον Άλκη...

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Rupp, Gray, Etebo, Peersman, Dabo, Mazikou, Nkoulou, Odubajo, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.