Παναθηναϊκός: Ο Μαντσίνι είναι έτοιμος για την πρόκληση του «Κλεάνθης Βικελίδης»
i

© Intime

Παναθηναϊκός: Ο Μαντσίνι είναι έτοιμος για την πρόκληση του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:19 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 11.02.2023

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως ο Αργεντινός εξτρέμ του Παναθηναϊκού εμφανίζεται αποφασισμένος για την πρόκληση.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα είναι το κεντρικό πρόσωπο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Πριν καν συμπληρώσει ένα μήνα στον Παναθηναϊκό, ο Αργεντινός εξτρέμ θα κληθεί να αντιμετωπίσει το πολύ νωπό παρελθόν του…

Ο Άρης δεν είναι απλώς η πρώην ομάδα του Μαντσίνι, στην οποία ανήκε μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει με διαφορά τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του, 122 τον αριθμό. Στη Θεσσαλονίκη, ο Μαντσίνι έζησε 3,5 χρόνια και δέθηκε συναισθηματικά με την πόλη και τους φιλάθλους.

Ασφαλώς, ο Μαντσίνι θα αισθανθεί παράξενα που θα βγει σε ένα τόσο οικείο περιβάλλον, αλλά με άλλα χρώματα και ως αντίπαλος. Ωστόσο, οι συνθήκες είναι τέτοιες, που ο ποδοσφαιριστής δεν έχει το περιθώριο να επηρεαστεί ψυχολογικά.

Πάντως, μιλώντας με συμπαίκτες του, ο Μαντσίνι τονίζει πως έχει προετοιμαστεί για την αναμέτρηση και παρά τις ιδιαιτερότητες, θα παίξει ανεπηρέαστος. Δεν πιστεύει ότι η προϋπηρεσία του στον Άρη, θα τον εμποδίσει από το να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος.

Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει πως ο παίκτης του ενδεχομένως να νιώθει περίεργα και έχει συζητήσει μαζί του. Η απάντηση του Μαντσίνι ήταν η ίδια: πως θα διαχειριστεί την κατάσταση και δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Η αλήθεια είναι πως ο Μαντσίνι πιο πολύ νιώθει άγχος για να δικαιολογήσει το κόστος των 3 εκατομμυρίων ευρώ της μεταγραφής, παρά για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Άλλωστε, το δεύτερο το ήξερε πως θα συμβεί, όταν αποφάσισε να συμφωνήσει στη μεταγραφή και ήταν διατεθειμένος να το διαχειριστεί…