Άρης: Ο Ματαρίτα «ντύνεται» Εμπακατά με Ντινάμο
i

©intime

Άρης: Ο Ματαρίτα «ντύνεται» Εμπακατά με Ντινάμο

Αλέξης Σαββόπουλος 09:00 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 10.08.2023

Με εσωτερικές αλχημείες και την αναγκαστική χρησιμοποίηση του Κοσταρικανού σε ρόλο δεξιού μπακ, θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο ο Τερζής.

Η εσπευσμένη αναχώρηση του Εμπακατά για την Τουρκία και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Γκαζιαντέπ θέτει αυτομάτως νέα δεδομένα αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Τερζής στο πρώτο παιχνίδι με την Ντινάμο Κιέβου. Κυρίως πως θα διαχειριστεί το μεγάλο κενό που δημιουργείται στο δεξί άκρο της άμυνας, λόγω της αναγκαστικής χρησιμοποίησης του Οντουμπάτζο στο κέντρο της άμυνας στη πλευρό του Φαμπιάνο.

«Υψηλής επικινδυνότητας» το Άρης - Ντιναμό Κιέβου, με οπαδούς των Ουκρανών το ματς
CONFERENCE LEAGUE

18:10 - 08.08.2023

«Υψηλής επικινδυνότητας» το Άρης - Ντιναμό Κιέβου, με οπαδούς των Ουκρανών το ματς

Το ματς Άρης - Ντιναμό Κιέβου χαρακτηρίστηκε υψηλής επικινδυνότητας από τη UEFA, εντούτοις οι οπαδοί της ουκρανικής ομάδας θα βρίσκονται κανονικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι επιλογές είναι περιορισμένες και στην ουσία η εξής μια. Να αγωνιστεί δεξιός μπακ με ανάποδο πόδι ένας εκ των δυο αριστερών μπακ της ομάδας. Είτε ο Ματαρίτα είτε ο Φεράρι με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει ο πρώτος. Λύση ανάγκης που απλά μακιγιάρει το πρόβλημα αφού ο Μοντόγια που θα δηλωθεί στη λίστα σήμερα, θα έχει μόλις μια προπόνηση με τη νέα του ομάδα. και συνιστά ένα ρίσκο η χρησιμοποίησή του παρότι, το εργομετρικό του έδειξε ότι από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι 100% έτοιμος. η άλλη λύση είναι να αγωνιστεί ο Ματαρίτα στόπερ και να παίξει κανονικά στη θέση του ο Οντουμπάτζο. Ιδωμεν.. 

ΚΑΕ Άρης: «Ο Μιχάλης δε θα ζήσει αυτά που θα μπορούσε να ζήσει, επειδή υποστήριζε μία "άλλη" ομάδα. Όπως ο Άλκης»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

15:56 - 08.08.2023

ΚΑΕ Άρης: «Ο Μιχάλης δε θα ζήσει αυτά που θα μπορούσε να ζήσει, επειδή υποστήριζε μία "άλλη" ομάδα. Όπως ο Άλκης»

Μέσα σε κλίμα θλίψης και απογοήτευσης βυθίστηκε και η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ, πριν καταλήξει στα συλλυπητήρια και στην ευχή «για την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων».

Αυτό που επίσης φαίνεται να κλειδώνει είναι η χρησιμοποίηση και ενός δεύτερου αμυντικού χαφ, εν προκειμένου τον Ζουλ δίπλα στον Τζούρασεκ, με τον Ρουπ να μένει εκτός ενδεκάδας. Τέλος ο τραυματισμός του Σαβέριο ανοίγει την πόρτα της ενδεκάδας στον Κάρλσον που δεν αγωνίστηκε καθόλου στον επαναληπτικό με την Αραράτ λόγω μυϊκού σπασμού στον τετρακέφαλο.