Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ματέο Γκαρσία και ελπίζει για Πανθεσσαλικό

Ματέο Γκαρσία

i

Ματέο Γκαρσία/©Intime

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ματέο Γκαρσία και ελπίζει για Πανθεσσαλικό

Συμμετείχε σε ένα κομμάτι της προπόνησης ο αργεντινός και δεν αποκλείεται να προλάβει τον αγώνα με τον Βόλο.

Αυξήθηκαν μετά τη σημερινή προπόνηση οι πιθανότητες να προλάβει ο Ματέο Γκαρσία τον αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Ο αργεντινός ακολούθησε μέρος του προγράμματος που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης και αυτό προκάλεσε κάποιες αμυδρές έστω ελπίδες, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. (23/04, 17:30), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Ο Ματέο θα δοκιμάσει αύριο να αυξήσει λίγο την ένταση και εφόσον καταφέρει ως το Σάββατο να μην έχει ενοχλήσεις, τότε δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή. 

Δεν υπολογίζεται ασφαλώς για το βασικό σχήμα, αλλά ίσως μπορέσει να βοηθήσει για λίγα λεπτά ως αλλαγή. Αντίθετα ο Λούκας Ρουπ έκανε ατομικό και δεν έχει καμία ελπίδα να προλάβει τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό και η δική του επιστροφή τοποθετείται για την επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Στην αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα θυμίζουμε, επιστρέφει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που εξέτισε την ποινή του. Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης).