Άρης: Ο Ρουπ επηρέασε και τον Νταρίντα
i

Ρουπ/©Intime

Άρης: Ο Ρουπ επηρέασε και τον Νταρίντα

Πως η απουσία του Γερμανού έχει άμεσο αντίκτυπο και στην αγωνιστική πτώση του Τσέχου στα playoffs.

Η μέτρια αγωνιστική εικόνα του Άρη στα playoffs έχει συμπαρασύρει και τον Βλάντιμιρ Νταρίντα που χωρίς να είναι κακός, δεν είναι το ίδιο επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Χωρίς να κρύβεται, δεν ήταν τόσο συμμετοχικός στο κομμάτι της μεταφοράς της μπάλας στο τελευταίο τρίτο και κατά συνέπεια απειλεί και λιγότερο που ήταν στοιχείο που τον έκανε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε να αγωνίζεται με τη φανέλα του Άρη.

Σύμπτωση ή όχι, η αγωνιστική πτώση του Τσέχου κεντρικού μέσου συνέπεσε με την απουσία λόγω τραυματισμού, του Λούκας Ρουπ. Οι δυο τους πρόλαβαν να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα, μόλις σε δυο παιχνίδια, τα οποία αμφότερα τα κέρδισε ο Άρης. Το 0-3 στην Κρήτη επί του ΟΦΗ όπου σκόραραν και οι δυο, και μάλιστα ο Νταρίντα από ασίστ του Ρουπ και το 2-1 επί του Ατρόμητου, παιχνίδι στο οποίο ο Γερμανός αποχώρησε τραυματίας και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί. Στα υπόλοιπα έξι που ακολούθησαν, δίχως τον Ρουπ, ο Άρης κέρδισε μόλις ένα (με τον ΠΑΣ). Μέχρι το φινάλε της κανονικής ο Νταρίντα ήταν από τους κινητήριους μοχλούς του Άρη. Στα τέσσερα όμως παιχνίδια των playoffs, εμφανίζει μια αγωνιστική κοιλιά. Αυτό φαίνεται κυρίως στο γεγονός ότι δεν… πατάει με την ίδια συχνότητα, την αντίπαλη περιοχή. Αναγκάζεται να γυρίζει αρκετά πίσω και πολλές φορές χάνεται αλλά σπαταλάει και αρκετές δυνάμεις. Με τον Ρουπ, νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά μοιάζει να έχει και καλύτερη χημεία, στο 4-3-3 με τον Ετέμπο μοναδικό κόφτη. Νιώθει πιο απελευθερωμένος και σαφώς πιο απειλητικός. Επομένως η επιστροφή του Γερμανού στον δεύτερο γύρο των playoffs, σίγουρα θα βοηθήσει και τον Νταρίντα.

Ο Βόλος έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς με τον Άρη - Δεν παραχωρεί θύρα για τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:03 - 18.04.2023

Ο Βόλος έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς με τον Άρη - Δεν παραχωρεί θύρα για τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων»

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων ενόψει του ματς με τον Άρη, με τον Αχιλλέα Μπέο να μην παραχωρεί θύρα για τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων», όπως είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις του πριν λίγο καιρό.