Άρης: Οι τρεις πρώτες φορές του «Γεντί Κουλέ»
i

Ρουπ-Νταρίντα/©Intime

Άρης: Οι τρεις πρώτες φορές του «Γεντί Κουλέ»

Αλέξης Σαββόπουλος 09:15 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 21.02.2023

Στο εμφατικό 0-3 του Άρη στην Κρήτη, τρεις διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, πέτυχαν τα πρώτα τους γκολ φέτος.

Πάνω σε τρεις πρωτιές στήριξε το μεγάλο διπλό στην Κρήτη ο Άρης. Τρεις παίκτες που σημείωσαν στο «Γεντί Κουλέ» τα παρθενικά τους γκολ στη σεζόν, όμως για τον καθένα η… ανάγνωση είναι διαφορετική και δεν έχει την ίδια σημασία. Για τον Ρουπ για παράδειγμα, το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη ήρθε μόλις στην 3η του εμφάνιση και την πρώτη του στο βασικό σχήμα. Ο Γερμανός στα 60΄ που αγωνίστηκε, εκτός από το γκολ και την ασιστ, είχε εξαιρετική παρουσία κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα. Κυρίως είχε καθαρό μυαλό, κάτι που λείπει φέτος.

Για τον Νταρίντα, που επίσης άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, ήταν απλά το επιστέγασμα μιας ακόμη πληθωρικής εμφάνισης. Αδιάκοπο τρέξιμο, σίγουρες πάσες, έξυπνες κινήσεις, όταν έπρεπε και όπου έπρεπε. Ο Τσέχος είναι από τις πιο στοχευμένες προσθήκες που έχει κάνει ο Άρης τα τελευταίας χρόνια και η απόδειξη ότι δεν έχουν σημασία τα χρόνια αν είναι… κανονικός ποδοσφαιριστής.

Ο Ιτούρμπε χρειάστηκε 23 παιχνίδια για να κάνει φέτος… σεφτέ. Και το εκπληκτικό είναι, ότι το μόλις δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα, ήρθε ακριβώς ένα χρόνο μετά το μοναδικό που σημείωσε πέρσι, στο 3-0 επί του Ατρόμητου, πάλι μήνα Φλεβάρη. Μέχρι να σκοράρει χθες στο «Γεντί Κουλέ» ο Παραγουανός, είχε την απογοητευτική επίδοση των μηδέν γκολ και μηδέν ασιστ στο πρωτάθλημα. Μένει να δούμε αν το γκολ που σφράγισε τη χθεσινή νίκη στο Ηράκλειο, θα καταφέρει να τον… ξεκλειδώσει επιθετικά, προσφέροντας στην ομάδα του γκολ που τόσο έχει ανάγκη.