Άρης: «Πρώτη» για Φατόρε στο αποψινό φιλικό με τη Μακάμπι
i

©arisfc

Άρης: «Πρώτη» για Φατόρε στο αποψινό φιλικό με τη Μακάμπι

Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον νεαρό δεξιό μπακ στο δεύτερο φιλικό τεστ για τον Άρη (20:00) κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα. Τι περιμένει να δει ο Τερζής.

Άρης- Μακάμπι Χάϊφα μέρος δεύτερο απόψε το βράδυ (20:00) στο Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ναζαρέτ όπου θα διεξαχθεί και πάλι η φιλική αυτή αναμέτρηση. Κεκλεισμένων των θυρών και δίχως δημοσιογραφική κάλυψη. Για τον Τόλη Τερζή πάντως είναι μια καλή ευκαιρία μετά από οκτώ μέρες προπονήσεων, να δει κάποια πράγματα και ενδεχομένως να πειραματιστεί με αυτούς φυσικά που έχει στη διάθεσή του. Οι διαφορές σε σχέση με το φιλικό της Τετάρτης, είναι ότι έχει δυο επιπλέον επιλογές: τον Λούκας Ρουπ (έκανε ατομικό την Τετάρτη) και τον Βαλεντίνο Φατόρε. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων θα πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ώστε να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα ενώ την πρώτη του εμφάνιση, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του θα πραγματοποιήσει και ο Γερμανός.

Στα συν για τον Τερζή ότι οι δυο παραπάνω προπονήσεις, θα του δώσουν τη δυνατότητα να δώσει λίγο παραπάνω χρόνο στους Ματαρίτα και Πάβισιτς σε σχέση με το φιλικό της Τετάρτης που υπήρχε και η δικαιολογία του πολύωρου ταξιδιού και της μιας προπόνησης που είχαν μόνο με την υπόλοιπη ομάδα.

Να σημειωθεί ότι μετά το σημερινό φιλικό, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν αύριο στο προπονητικό κέντρο της Χάιφα και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη όπου θα συνεχίσουν για λίγες μέρες της προετοιμασία τους πριν από την αναχώρηση για Μπάνσκο.