Έφτασε στο Μεξικό ο Ματέο Γκαρσία - Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στην Άτλας
i

©print screen

Έφτασε στο Μεξικό ο Ματέο Γκαρσία - Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στην Άτλας

Αλέξης Σαββόπουλος 10:23 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 24.06.2023

Ο Ματέο Γκαρσία έφτασε στο Μεξικό προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Άτλας.

Ο Ματέο Γκαρσία εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν από τον Άρη. Ο Αργεντινός λοιπόν έφτασε στο Μεξικό για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Άτλας. Η οποία τον ήθελε από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η μεξικανική ομάδα με έδρα στη Γουαδαλαχάρα προσέφερε ένα αρκετά καλό συμβόλαιο στον 27χρονο το οποίο έχει διάρκεια τριών χρόνων. Συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα απ' ότι έπαιρνε στους «κίτρινους», οι οποίοι δεν είχαν δείξει διάθεση να τον ανανεώσουν. Το ποσό που θα λάβει ο Άρης από τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία είναι ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Ο Αργεντινός με τη φανέλα του Άρη αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν, μετρώντας είκοσι γκολ και τέσσερις ασίστ

Την ίδια ώρα παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελεί και ο Μπράντλει Μαζικού. Ο αμυντικός από το Κονγκό ήρθε σε συμφωνία με τη Σερβέτ και ήδη έχει μετακινηθεί στη Γενεύη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα της Ελβετίας. 

Τις τελευταίες του μέρες στον Άρη φαίνεται ότι μπορεί να τις περνάει και ο Μάρβιν Πίρσμαν Οι «κίτρινοι» έχουν δεχτεί πρόταση από τη Χρόνινγκεν και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων είναι στο τελικό στάδιο. 

Εκτός από τις αποχωρήσεις υπήρξε και μία προσθήκη. Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόναλντ Ματαρίτα. Ο Κοσταρικανός υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων.