Άρης: Ψάχνει νίκη ηρεμίας και ψυχολογίας

Γιάκουμπ Μπράμπετς

i

Intime

Άρης: Ψάχνει νίκη ηρεμίας και ψυχολογίας

Αλέξης Σαββόπουλος 10:00 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 27.08.2023

Αντίδραση και επιστροφή στα τρίποντα αναζητά απόψε στη Λαμία ο Άρης στη μετά Πάλμα εποχή. Τα πλάνο του Τερζή.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θα αναζητήσει σήμερα στη Λαμία ο Άρης στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι του. Ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Ντινάμο αλλά και η ήττα στην πρεμιέρα από τον ΟΦΗ έχουν βάλει με το καλημέρα πίεση στις πλάτες των παικτών και του προπονητή και δημιουργούν την ανάγκη για μια νίκη που θα λειτουργήσει ως μοχλός αποσυμπίεσης. 

Ο Τόλης Τερζής έχει και σήμερα να διαχειριστεί αρκετές απουσίες αφού απουσιάζουν Ζουλ, Ματαρίτα και Σαβέριο ενώ πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Πάλμα, του οποίου θα λείψουν τα γκολ, οι ασιστ αλλά και οι στατικές φάσεις. Επιπρόσθετα, αν και είναι στην αποστολή, μάλλον δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Κουέστα που δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

 Στον αντίποδα υπάρχει και μια σημαντική επιστροφή, αυτή του Μπράμπετς που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι φέτος, μετά τον τραυματισμό του. Στην άμυνα οι υπόλοιπα θα παραμείνουν οι ίδιοι με Μοντόγια και Φεράρι στα άκρα, τον Χουτεσιώτη στο τέρμα και τον Φαμπιανο δίπλα στον Μπράμπετς.Στα χάφ, ο Τζούρασεκ θα πάρει όπως όλα δείχνουν τη θέση του Ζουλ με τους Νταρίντα και Ρουπ μπροστά του. 

Στην ενδεκάδα θα επιστρέψει και ο Μενέντες που θα προσπαθήσει να… μπει στα παπούτσια του Πάλμα, παίζοντας στα αριστερά της επίθεσης. Δεξιά θα είναι ο Καρλσον και στην κορυφή της επίθεσης ο Μορόν.