Αρχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Άρη

Άρης

i

Άρης/ ©Intime

Αρχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι για τον Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 09:58 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 27.07.2023

Ο Άρης αντιμετωπίζει το απόγευμα της Πέμπτης (27/7,18:00) την Αραράτ στην Αρμενία για το πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League.

Ο Άρης ρίχνεται το απόγευμα της Πέμπτης (27/7,18:00, Novasports 2) στη «μάχη» της Ευρώπης! Οι «κίτρινοι» φιλοξενούνται από την Αραράτ στην Αρμενία για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Confernce League

Ο Άρης θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ή ακόμα και να… καθαρίσει από σήμερα με την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπου ήδη τον περιμένει η Ντιναμό Κιέβου. 

Το γήπεδο FFA Academy Stadium-Yerevan (χωρητικότητας 1.428 θεατών), πάντως, αναμένεται να είναι γεμάτο, αφού οι γηπεδούχοι έκαναν γνωστό πως η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους της ομάδας, αν και θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί το δωρεάν εισιτήριό τους το πολύ δύο ώρες πριν τη σέντρα.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» ολοκληρώθηκε χθες χωρίς απρόοπτα. Όσον αφορά στα πλάνα του Τόλη Τερζή, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-3-3. Κουέστα στο τέρμα, Εμπακατά στο δεξί άκρο, Φαμπιάνο με Οντουμπάτζο στόπερ και τον Ματαρίτα μοναδικό νέο πρόσωπο στο αριστερό άκρο.

Στα χαφ, ελλείψει Ντουκουρέ, στο έξι θα αγωνιστεί ο Ζουλ με τις δυο Διόσκουρους μπροστά του, Νταρίντα και Ρουπ. Στην επίθεση ο Άρης θα στηριχτεί στον περσινό του φορ, τον Αντρέ Γκρέι αφού ο Μορόν είναι ακόμη ανέτοιμος και φυσικά τον Πάλμα στο ένα… φτερό. Μοναδικό νέο πρόσωπο θα έχουμε στη δεξιά πλευρά της επίθεσης με τον Μενέντες να έχει ένα προβάδισμα έναντι του Κάρλσον που όμως έχει κι αυτός τις πιθανότητές του.

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δουλεύουμε περίπου 1,5 μήνα και έχουμε φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, προσθέτοντας και αρκετά νέα πρόσωπα. Κάτι που είπα στους παίκτες είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Άρης χάνει τις προκρίσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μιλήσαμε με τα παιδιά και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Θέλουμε νίκη με καλή εμφάνιση, να βάλουμε τις βάσεις από αύριο, ώστε να πάμε ήρεμα την επόμενη εβδομάδα για τον δεύτερο αγώνα στο γήπεδό μας, μαζί με τον κόσμο μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τόλης Τερζής στη συνέντευξη Τύπου χθες.