Στόχος να είναι πιο… γεμάτος στο Μπάνσκο ο Άρης
i

©Intime

Στόχος να είναι πιο… γεμάτος στο Μπάνσκο ο Άρης

Αλέξης Σαββόπουλος 09:52 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 26.06.2023

Το διπλό στοίχημα του Παλίκουτσα μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ισραήλ. Οι αποδεσμεύσεις και τουλάχιστον άλλες πέντε μεταγραφές.

Η αποστολή του Άρη επέστρεψε την Κυριακή το βράδυ στη Θεσσαλονίκη έπειτα από τη σύντομη παραμονή της στο Ισραήλ και τα δυο φιλικά με την Μακάμπι Χαϊφα

Ένα πενθήμερο από το οποίο μπορούν να εξαχθούν ελάχιστα συμπεράσματα, αφού το ρόστερ είναι ακόμη ελλιπές, αρκετοί από όσους ταξίδεψαν, πιθανότατα θα αποχωρήσουν τις επόμενες μέρες ενώ θα γίνει σίγουρα και μια διαλογή στους «μικρούς» που συμμετείχαν στην αποστολή.

 Πάβιτσιτς, Ματαρίτα και λιγότερο ο Φατόρε είχαν μια πρώτη γνωριμία με την ομάδα καθώς και χρόνο συμμετοχής στα δυο φιλικά αλλά τα πραγματικά συμπεράσματα θα αρχίσουν να εξάγονται από το φιλικό της προσεχούς Κυριακής (2/7) με την Μπότεφ.

Ως τότε το ρόστερ θα έχει κι άλλες προσθήκες αφού επιστρέφει ο Μπράμπετς από τις υποχρεώνεις του με την Εθνική Τσεχίας και θα ενσωματωθεί και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης. Δυο όμως είναι τα μεγάλα στοιχήματα για τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα αυτή την εβδομάδα και πριν από την αναχώρηση για το Μπάνσκο. 

Το πρώτο αφορά τις αποδεσμεύσεις ώστε να αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο με αυτούς που θα αποτελέσουν οριστικά παρελθόν μετά τους Μαζικού και Ματέο. Ο Πίρσμαν πιθανότατα θα ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Γκρόνιγκεν, ενώ έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο Κροάτης θα χειριστεί τις υποθέσεις των Νταμπό και Γκρέι που δεν υπολογίζονται.

Αυτό σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί από τις πολύ πιθανές νέες προσθήκες. Αν μέσα στην εβδομάδα, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, καταφέρει να ολοκληρώσει άλλες 4-5 προσθήκες, τότε δεν αποκλείεται οι δυο παίκτες να μην ταξιδέψουν στο Μπάνσκο. Ήδη η μια είναι από χθες γνωστή. Ο ομογενής Αντώνης Αηδόνης από την Στουτγκάρδη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στην εβδομάδα ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθούν άλλες τέσσερις προσθήκες που αφορούν τα πλάγια της επίθεσης, τον αντικαταστάτη του Πίρσμαν και πιθανότατα τον φορ.