Αρης: Αποστολή με Φεράρι και Παναγίδη- Ξαφνικό πρόβλημα με Βερστράτε
i

@intime

Αρης: Αποστολή με Φεράρι και Παναγίδη- Ξαφνικό πρόβλημα με Βερστράτε

Αλέξης Σαββόπουλος 13:00 - 02.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:00 - 02.01.2024

Επιστροφές για τον Ακη Μάντζιο εν όψει του πρώτου αγώνα για το 2024 αφού Παναγίδης και Φεράρι ξεπέρασαν τα προβληματά τους αλλά απρόοπτο με τον βέλγο που θα κάνει μαγνητική.

Δυο σημαντικές επιστροφές αλλά και ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής μετράει ο Ακης Μάντζιος εν όψει του αυριανού (3/1) πρώτου αγώνα για το νεο έτος. Φράνκο Φεράρι και Μιχάλης Παναγίδης ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή για την Τρίπολη. Αντίθετα ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής κρατάει εκτός τον Βερστράτε. Ο Βέλγος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και έμεινε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος. Εκτός αποστολής είναι και ο Κάρλσον που βρίσκεται σε άδεια προκειμένου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε ομάδα της Μαλαισίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Αρη για το αυριανό παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (16:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Durasek, Rupp, Pardo, Menendez, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Darida (τιμωρημένος), Fran Velez, Verstraete (τραυματίες, ο τελευταίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα κάνει μαγνητική), Manu Garcia, Moberg Karlsson, Matarrita, Pavicic, Δεληζήσης, Σγούρος, Κυριαζής.

Ο Άρης προσπαθεί για την δύσκολη περίπτωση του Τζέρεμι Σαρμιέντο της Μπράιτον
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:10 - 01.01.2024

Ο Άρης προσπαθεί για την δύσκολη περίπτωση του Τζέρεμι Σαρμιέντο της Μπράιτον

Τον 21χρονο διεθνή με το Εκουαδόρ εξτρέμ που ανήκει στην Μπράιτον και αγωνίζεται δανεικός στην Γουέστ Μπρομ, έχει ως βασική του επιλογή ο Άρης για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, σύμφωνα με τους Άγγλους. Τι ισχύει με τον νεαρό παίκτη.