Κοντά στην επιστροφή του στον Άρη και ο Γιάννης Φετφατζίδης
i

©intime

Κοντά στην επιστροφή του στον Άρη και ο Γιάννης Φετφατζίδης

Αλέξης Σαββόπουλος 18:37 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 01.01.2024

Έτοιμος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα για δεύτερη φορά ο 33χρονος εξτρέμ που είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κοινή επιθυμία και των δύο η συνεργασία.

Μετά τον Λίντσεϊ Ρόουζ άλλος ένας πρώην του Άρη βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη που είναι σε διαδικασία να μείνει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα είναι η δεύτερη θητεία του βραχύσωμου Έλληνα εξτρέμ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο του πέρασμα ήταν για ενάμιση χρόνο, από τον Ιανουάριο του 2019 που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ως τον Αύγουστο του 2020 που πήρε μεταγραφή για την Αλ Κορ στη Σαουδική Αραβία έναντι 1,1 εκ ευρώ. 

Πέρασμα ιδιαίτερα πετυχημένο, ειδικά τη σεζόν 2019-20 που έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Άρη. Συνολικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 56 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με επτά γκολ και τον εκπληκτικό αριθμό των 13 ασιστ.

Ακολούθησε μια δεύτερη θητεία στην Σαουδική Αραβία και πιο συγκεκριμένα στο Κατάρ σε Αλ Κορ και Αλ Σαλίγια για 2,5 χρόνια. Επέστρεψε στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην ιταλική Σπαλ στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, τον Γενάρη του 2023 με την οποία είχε 13 συμμετοχές με ένα γκολ και μια ασιστ. 

Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ αλλά με τον Ντομίγκες στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Σα Πίντο δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής (στον πάγκο χωρίς να αγωνιστεί καθόλου στα επτά τελευταία ματς) και επέλεξε να μείνει ελεύθερος. Με την Κυπριακή ομάδα είχε 12 συμμετοχές, αλλά μόλις μια βασικός στο πρωτάθλημα. 

Ο 33χρονος παίκτης έχει συνεργαστεί με τον Μάντζιο και στο προηγούμενο πέρασμά του και μένει να δούμε πως θα τον αξιοποιήσει ο Έλληνας τεχνικός αφού αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Σουλεϊμάνοφ, δηλαδή στα δεξιά της επίθεσης.