Άρης: Εκτός με ίωση ο Φετφατζίδης

Ο Γιάννης Φετφατζίδης

i

© Intime

Άρης: Εκτός με ίωση ο Φετφατζίδης

Αλέξης Σαββόπουλος 15:00 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 27.03.2024

Δεν πήρε μέρος λόγω ασθένειας ο Έλληνας παίκτης, ενσωματώθηκε ο Παναγίδης, αύριο επιστρέφουν Ρόουζ και Σαμόρα.

Σε ρυθμούς επανέναρξης του πρωταθλήματος αρχίζει να κινείται πλέον ο Άρης που την Κυριακή υποδέχεται τον ΠΑΣ Λαμία (31/03, 20:30), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής των Playoffs. Το πρόγραμμα της Τετάρτης ξεκίνησε με ενεργοποίηση, συνεχίστηκε με ασκήσεις ταχυδύναμης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάννης Φετφατζίδης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Καινούργιο πρόσωπο ήταν ο Μιχάλης Παναγίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων έχοντας αγωνιστεί βασικός και στα δυο παιχνίδια με Λευκορωσία και Ανδόρα. Αύριο στη Θεσσαλονίκη αναμένονται και οι άλλοι δυο διεθνείς, Ρόουζ και Σαμόρα που επίσης αγωνίστηκαν και στα δυο παιχνίδια των Εθνικών τους ομάδων, Μαυρίκιο και Κόστα Ρίκα.

Ο Σαμόρα μάλιστα τα ξημερώματα αγωνίστηκε βασικός στη φιλική ήττα με 3-1 κόντρα στην πρωταθλήτρια κόσμου Αργεντινή, σε παιχνίδι που έγινε στο Λος Άντζελες. Ο Σαμόρα στα 80΄ που έμεινε στο χορτάρι, είχε συμμετοχή στο γκολ του Ουγκάλντε στο 34′ για το 0-1, σουτάροντας πρώτος πριν έρθει ο συμπαίκτης του στο ριμπάουντ και γενικά κατέγραψε ακόμη μια θετική παρουσία που ανέβασε τις μετοχές του.

Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης.