Άρης: Επιστροφή για την τελική ευθεία με ομιλία Μάντζιου

Άκης Μάντζιος

i

©intime

Άρης: Επιστροφή για την τελική ευθεία με ομιλία Μάντζιου

Αλέξης Σαββόπουλος 21:14 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 19.05.2024

Τι ζήτησε ο προπονητής του Άρη από τους παίκτες του πριν από την σημερινή προπόνηση με την οποία ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για τον τελικό.

Ολοκληρώθηκε το τελευταίο τριήμερο αποφόρτισης για τους ποδοσφαιριστές του Άρη που επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, μπαίνοντας ουσιαστικά στο καθοριστικό φίνις της σεζόν με δυο ακόμη παιχνίδια στα πλέι οφ και φυσικά τον τελικό του Κυπέλλου

Ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε πριν από την προπόνηση να επαναφέρει στην πραγματικότητα τους ποδοσφαιριστές του, βάζοντας τους στο κλίμα εν όψει της καθοριστικής τελικής ευθείας. «Ελπίζω να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε τις μπαταρίες σας. Από σήμερα μπαίνουμε στην τελική ευθεία και έχουμε μπροστά μας το μεγάλο μας στόχο αλλά και δυο ακόμη ματς πλέι οφ. Να δουλέψουμε καλά το επόμενο διάστημα για να είμαστε έτοιμοι μέχρι το μεγάλο στόχο αλλά θέλω και πρέπει να δούμε με σοβαρότητα τα δυο ματς των πλέι οφ. Να κλείσουμε με δυο νίκες για την ψυχολογία μας και την αυτοπεποίθηση μας ώστε μετά να τα δώσουμε όλα για το μεγάλο στόχο του κυπέλλου».

Η πρώτη προπόνηση μετά το Πάσχα έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις δύναμης κορμού, rondo game και παιχνίδι κατοχής μπάλας (ο Φραν Βέλεθ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα). Αύριο, Τετάρτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης.