Αρης: Μετά τον Ρόουζ ακολουθούν κι άλλοι

Θόδωρος Καρυπίδης

i

©Intime

Αρης: Μετά τον Ρόουζ ακολουθούν κι άλλοι

Η προσθήκη του γάλλου κεντρικού αμυντικού αποτελεί τον προπομπό και των επόμενων κινήσεων που μπαίνουν στην τελικη τους ευθεία. Αριστερός εξτρέμ και μπακ στο κάδρο.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ ήταν μόνο η αρχή, ικανοποιώντας την επιθυμία του Ακη Μάντζιου για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα πλαισιώει άμεσα τους Μπράμπετς και Φαμπιάνο, με δεδομένο ότι η επιστροφή του Βέλεθ υπολογίζεται για τα τέλη Γενάρη. Αρα μετά το βαρύ πρόγραμμα με τα έξι παιχνίδια σε 18 μέρες που έχει ο Αρης. Δεν θα είναι όμως ο τελευταίος αφού η μεταγραφική ενίσχυση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με βασικό στόχο την υλοποίηση ακόμη δυο τουλάχιστον κινήσεων ως τα τέλη της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι κιτρινόμαυροι είναι στην τελική ευθεία να ολοκληρώσουν τρεις ακόμη προσθήκες. Ενός winger, ενός αριστερού μπακ και ενός φορ. Μάλιστα οι δυο πρώτες κινήσεις δεν αποκλείεται να γίνουν άμεσα αφού οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και οι επαφές βρίσκονται σε αρκετά  προχωρημένο στάδιο. Επιθυμία του Θόδωρου Καρυπίδη είναι να ενισχύσει το ρόστερ με έτοιμους παίκτες, πριν από τα καθοριστικά παιχνίδια που ακολουθούν, καλύπτοντας τα κενά στις θέσεις που έχει εντοπιστεί πρόβλημα. Πρόθεση είναι οι επόμενες κινήσεις να ανακοινωθούν πριν από το πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος με τον Αστέρα Τρίπολης ή το αργότερο πριν απο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Επιστρέφει στον Άρη ο Ρόουζ!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:45 - 26.12.2023

Επιστρέφει στον Άρη ο Ρόουζ!

Ο Άρης έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Λίντσεϊ Ρόουζ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με τον Γάλλο αμυντικό να ετοιμάζει βαλίτσες για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τους «κιτρινόμαυρους».