Αρης: Νοκ άουτ με Ολυμπιακό ο Μπράμπετς- Μπήκε ο Βέλεθ
i

©intime

Αρης: Νοκ άουτ με Ολυμπιακό ο Μπράμπετς- Μπήκε ο Βέλεθ

Αλέξης Σαββόπουλος 14:40 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 18.01.2024

Κάκωση στο θώρακα ο Τσέχος που χάνει το ματς της Κυριακής. Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από 3,5 μήνες ο Ισπανός αμυντικός.

Άλλη μια σημαντική απουσία μετράει ο Ακης Μάντζιος εν όψει του αγώνα της Κυριακής. Ο Μπράμπετς, ο οποίος έγινε αλλαγή στη χθεσινή αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ., υπέστη κάκωση θώρακα και σε μια εβδομάδα θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του. Αυτό σημαίνει ότι ο Τσέχος τίθεται νοκ άουτ από την αναμέτρηση της Κυριακής και την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζουμε πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει. Το ευχάριστο είναι ότι μετά από τρεις μήνες και κάτι, ο Φραν Βέλεθ προπονήθηκε κανονικά, πράγμα που σημαίνει ότι και ο Ισπανός σιγά-σιγά θα μπει στο πλάνο του Έλληνα τεχνικού, που τον έχει ανάγκη, τώρα που τραυματίστηκε ο Μπράμπετς.

Μπράμπετς: «Οφείλω μια συγγνώμη σε όλους, ήταν τεράστιο λάθος και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 21.11.2023

Μπράμπετς: «Οφείλω μια συγγνώμη σε όλους, ήταν τεράστιο λάθος και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα»

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μιλώντας σε Μέσο της Τσεχίας παραδέχτηκε το λάθος του και την ίδια ώρα ζήτησε συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες του και τους δικούς του ανθρώπους.

Απόντες από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα είναι και οι άλλοι δυο τραυματίες. Ο Λούκας Ρουπ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, και ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό που έκανε θεραπεία και ατομικό.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων για το δεύτερο γκρουπ).