Αρης: Ο Μπένετ… ωθεί στην έξοδο τον Μενέντες
i

©intime

Αρης: Ο Μπένετ… ωθεί στην έξοδο τον Μενέντες

Η έλευση του Κοσταρικανού και η εκτόξευση του Σαβέριο περιορίζουν τον χρόνο του αργεντινού που εκτός απροόπτου θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν.

Παράλληλα με την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ καθώς ο Άρης εξαντλεί όλα τα περιθώρια για να προσθέσει άλλους δυο παίκτες (χαφ και αριστερό μπακ), συνεχίζεται και η προσπάθεια αποσυμφόρησης του ρόστερ από παίκτες που δεν υπολογίζονται ή είναι πλεονάζοντες. Στην δεύτερη αυτή κατηγορία ανήκει το όνομα του Τζόναθαν Μενέντες που το τελευταίο διάστημα ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας (χθες πέρασε αλλαγή στο Βόλο). Για τον αριστερό που πήρε αρκετές ευκαιρίες από το ξεκίνημα της σεζόν, υπήρχε καιρό τώρα δυσαρέσκεια για τις χαμηλές του πτήσεις.

Η άφιξη του Μπένετ που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μενέντες, σε συνδυασμό με την κατακόρυφη άνοδο του Σαβέριο μέσα στον Γενάρη, περιορίζουν τον ενεργό ρόλο και τον χρόνο του 29χρονου μεσοεπιθετικού και πιθανότατα θα τον οδηγήσουν και στην έξοδο. Ο Μενέντες βλέποντας τα δεδομένα που διαμορφώνονται δεν βλέπει με κακό μάτι την αποχώρησή του και είναι πολύ πιθανό μέσα στην μέρα να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Ο Μενέντες έχει με τον Άρη 22 συμμετοχές και παράσημο το μοναδικό του γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό.