Τα νέα δεδομένα για την άμυνα του Άρη και οι ανάσες στον Νταρίντα

Βλαντιμίρ Νταρίντα

i

©Intime

Τα νέα δεδομένα για την άμυνα του Άρη και οι ανάσες στον Νταρίντα

Οι απουσίες των Φαμπιάνο και Φεράρι, αλλάζουν την τετράδα στα μετόπισθεν εν όψει ΑΕΚ. Η ανάγκη αποφόρτισης του Τσέχου αλλά και η διαχείριση των Οντουμπάτζο, Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο.

Τα δυο προβλήματα τραυματισμών των Φαμπιάνο και Φεράρι, που προέκυψαν αυτή την εβδομάδα (για την ακρίβεια ο Φαμπιάνο το κληρονόμησε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό), αλλάζουν τα δεδομένα όσον αφορά τη σύνθεση της αμυντικής τετράδας, υποχρεώνοντας τον Άκη Μάντζιο να ανακατέψει την τράπουλα και να προχωρήσει σε αναδιάταξη ρόλων. Τόσο ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός όσο και ο αριστερός μπακ των κιτρινόμαυρων, έχουν τεθεί νοκ άουτ από τον αγώνα στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ, γεγονός που προοιωνίζει αλλαγές στα μετόσπισθεν.

Τη θέση του Φαμπιάνο στο πλευρό του Μπράμπετς, θα πάρει εκτός απροόπτου ο Λίντσεϊ Ρόουζ αφού ο Βέλεθ που είναι επίσης διαθέσιμος, δεν είναι ακόμη έτοιμος να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Αντίστοιχα, τη θέση του Φεράρι στο αριστερό άκρο της άμυνας, αναμένεται να πάρει ο Μοντόγια που έχει κληθεί ουκ ολίγες φορές να αγωνιστεί με αντίθετο πόδι, και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα ένα ακόμη ζήτημα που απασχολεί τον προπονητή του Άρη και θα απαντηθεί την Κυριακή είναι πως θα διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει τρία σερί 90λεπτα ή κάτι λιγότερο από 270΄. Δηλαδή τους Οντουμπάτζο, Νταρίντα και Σουλεϊμάνοφ. Ίσως και τον Σαβέριο. Για το δεξί άκρο η επιλογή που έχει να βάλει τον Φατόρε αντί του Νιγηριανού που είναι ο μοναδικός από τους τέσσερις παραπάνω με το απόλυτο των λεπτών στα τρία τελευταία ματς.

Ο Νταρίντα που ζήτησε αλλαγή με τον Παναθηναϊκό λόγω κόπωσης, το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο για να ξεκουραστεί. Στα χαφ υπάρχουν επιλογές για τον Έλληνα τεχνικό αφού μπορεί να επιλέξει μεταξύ των Ζουλ, Βερστράτε, Τζούρασεκ, Πάρντο και Μάνου Γκαρθία. Όσον αφορά την επίθεση είναι πιθανό να αγωνιστεί βασικός ο Μιχάλης Παναγίδης, εφόσον θελήσει ο προπονητής του Άρη να ξεκουράσει έναν από τους Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο.

Made by… Μάντζιος

Made by… Μάντζιος

Ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει για μια ακόμη μέρα στη δουλειά στην Τούμπα για τον Αρη, ένα ακόμη τακτικό ματ του Μάντζιου στον Λουτσέσκου και τον Μορόν.