Άρης: Πάει για ρεκόρ καριέρας ο Μορόν

Μορόν

i

© Intime

Άρης: Πάει για ρεκόρ καριέρας ο Μορόν

Αλέξης Σαββόπουλος 17:39 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 22.02.2024

Οι φανταστικές επιδόσεις του Ισπανού επιθετικού του Άρη και τα ρεκόρ που είναι κοντά στο να καταρρίψει με τη συχνότητα που σκοράρει.

Ο Λορέν Μορόν διάγει στον Άρη μια ποδοσφαιρική αναγέννηση που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι πραγματοποιεί την πιο παραγωγική επαγγελματική χρονιά του με τα αφιερώματα στην πατρίδα του για τα κατορθώματά του με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης να γίνονται συχνά-πυκνά θέμα στην πατρίδα του.

Με το γκολ που σημείωσε στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, ο Ισπανός έφτασε στα 13 σε σύνολο 26 αγώνων (Super League, κύπελλο και Ευρώπη) και σε περίπου 2.100 αγωνιστικά λεπτά. Ουδέποτε στην καριέρα του είχε φτάσει σ’ αυτόν τον αριθμό τερμάτων σε επαγγελματικό επίπεδο. Κορυφαία περίοδος ήταν η σεζόν 2019-20 όταν σημείωσε 12 γκολ σε 39 αγώνες σε 2.200 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της Μπέτις στο πρωτάθλημα. Επίδοση καριέρας που έχει ισοφαρίσει ο 30χρονος επιθετικός και λογικά θα καταρρίψει με τον Άρη.

Πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ στο Περιστέρι, ο Ισπανός επιθετικός πάει ολοταχώς για να καταρρίψει και τα ρεκόρ γκολ στη σύγχρονη ιστορία του Άρη. «Έπιασε» ήδη στη λίστα των Ντεμπά Νίρεν ο οποίος είχε σκοράρει 12 γκολ τη σεζόν 2002-03 σε σύνολο 22 αγώνων. Ο Λορέν Μορόν χρειάζεται ένα ακόμη για να ισοφαρίσει την επίδοση του Χαβιέρ Κάμπορα (13 γκολ), η οποία παραμένει η κορυφαία στη σύγχρονη ιστορία του Άρη, κάτι που επίσης λογικά θα συμβεί στα επόμενα παιχνίδια. Ο Ισπανός παράλληλα κυνηγάει και ένα άλλο σκουριασμένο ρεκόρ. Να γίνει ο πρώτος παίκτης του Άρη που κερδίζει το βραβείο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος μετά τον Ντίνο Κούη.

Ο Άρης... στρώνει το έδαφος για να κρατήσει τον Ρόνι Χάρελ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:37 - 19.02.2024

Ο Άρης... στρώνει το έδαφος για να κρατήσει τον Ρόνι Χάρελ

Ο Ρόνι Χάρελ αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές της πορείας του Άρη τη φετινή σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τους «κίτρινους» να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις για να «φτιάξουν» το έδαφος για ενδεχόμενη ανανέωση συνεργασίας.