Αρης: Πατάει γκάζι για άλλες τρεις προσθήκες

Θεόδωρος Καρυπίδης

i

©Intime

Αρης: Πατάει γκάζι για άλλες τρεις προσθήκες

Αλέξης Σαββόπουλος 08:40 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 26.01.2024

Μεταγραφικό ντεμαράζ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που… τρέχει να καλύψει τα κενά της στο παρά πέντε μετά τον δανεισμό του Μπένετ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν για τον  Άρη οι τελευταίες μέρες των μεταγραφών αφού φαίνεται ότι μετά από ένα διάστημα νηνεμίας, πάμε για ένα πολύ έντονο φινάλε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να χτυπάει σε όλα τα μέτωπα, προκειμένου να καλύψει τα κενά της. Δεν αποκλείεται, μετά τους Ρόουζ και Φετφατζίδη και τον δανεισμό του Τζούισον Μπένετ από την Σάντερλαντ, να γίνουν ακόμη τρεις επιπλέον προσθήκες στο ρόστερ. Εκτός από την διαχρονική ανάγκη για φορ, οι κιτρινόμαυροι κινούνται για αριστερό μπακ και ένα κεντρικό χαφ που θα έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στο “8 όσο και στο “10”. Ένα ζήτημα είναι ασφαλώς τι θα προλάβουν να ολοκληρώσουν στο τελευταίο πενθήμερο των μεταγραφών με τον χρόνο να αρχίζει να μην είναι σύμμαχος.

Μετά την απόκτηση του Μπένετ με τη μορφή δανεισμού, κινητικότητα υπάρχει και στον αριστερό μπακ όπου δυο περιπτώσεις έχουν πάρει προβάδισμα. Μια γνωστή εδώ και καιρό και μια που εμφανίστηκε πρόσφατα αλλά έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας όσον αφορά την ολοκλήρωσή της. Λογικά οι άνθρωποι του Άρη θα καταλήξουν σε μια από τις δυο. Ταυτόχρονα τα τελευταία 24ωρα και ειδικά μετά την αδυναμία του Πάρντο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τους συνεχείς τραυματισμούς του Ρουπ, γίνεται κουβέντα για την προσθήκη ενός ακόμη μέσου που θα παίζει δίπλα στον Νταρίντα και θα έχει πιο δημιουργικές ικανότητες. Η αναζήτηση έχει οδηγήσει σε 2-3 αξιόλογες, πλην δύσκολες περιπτώσεις και μένει να φανεί αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προλάβει να κάνει ακόμη μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής.