Άρης: Θέλει τον υγιή Ζουλ στο καθοριστικό φίνις της σεζόν
i

©intime

Άρης: Θέλει τον υγιή Ζουλ στο καθοριστικό φίνις της σεζόν

Αλέξης Σαββόπουλος 10:47 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 22.02.2024

Ο Καμερουνέζος που έχει χάσει πάνω από τα μισά παιχνίδια της φετινής σεζόν, όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στον αγώνα με τον Βόλο και ο Μάντζιος ελπίζει να έχει τον βασικό του αμυντικό μέσο, χωρίς άλλα απρόοπτα, στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Άκης Μάντζιος, μετράει σημαντικές επιστροφές, σε ένα χρονικό σημείο που ο Άρης, με αφετηρία τον κυριακάτικο αγώνα με τον Βόλο, έχει ένα σετ πέντε αγώνων, σε διάστημα δυο εβδομάδων και θα χρειαστεί το σύνολο του ρόστερ του, για να το διαχειριστεί. Μια από τις πιο σημαντικές είναι του Ζαν Ζουλ, που δεν αποκλείεται, μετά από καιρό, στο ματς με τον Βόλο την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τελευταίο παιχνίδι για τον 25χρονο Καμερουνέζο ήταν στις 10/1 κόντρα στην ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδας. Το μοναδικό που έχει αγωνιστεί στο θεσμό. Ενάμιση μήνα πριν δηλαδή. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν που ο βασικός ανασταλτικός μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Καμερουνέζος τραυματίστηκε στο ημίχρονο του αγώνα της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ, έχασε τα επόμενα τρία παιχνίδια, επέστρεψε για δυο ολιγόλεπτες συμμετοχές με Παναιτωλικό (14′) και Ολυμπιακό (4′) τον Σεπτέμβριο, και έμεινε πάλι έξω για άλλον ενάμιση μήνα, επιστρέφοντας, όπως καλή ώρα στον αγώνα με τον Βόλο.

Με δεδομένο ότι ο Άρης έχει δώσει ήδη στη σεζόν, και στις τρεις διοργανώσεις, 32 παιχνίδια, ο Ζουλ, έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε λιγότερα από τα μισά. Μόλις 15 στον αριθμό. Κοινώς ένα παίζει, ένα χάνει. Από αυτά τα 11 έχει αγωνιστεί βασικός, αλλά έχει καταφέρει να ολοκληρώσει μόλις πέντε από αυτά. Ήταν και τα καλύτερά του παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη, όπως η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το ματς- χαϊλάιτ στη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Άκης Μάντζιος από την Κυριακή, σιγά-σιγά θα προσπαθήσει να ενσωματώσει και πάλι στο αγωνιστικό του πλάνο τον Ζουλ, που διαθέτει στοιχεία που δεν έχει άλλος μέσος στο φετινό ρόστερ, ελπίζοντας φυσικά ότι θα καταφέρει να τον έχει… απρόσκοπτα στο τελευταίο και πιο καθοριστικό κομμάτι της σεζόν.