Αρης: Το ροτέισον… φωτογράφισε ενδεκάδα

Άκης Μάντζιος

i

© intime

Αρης: Το ροτέισον… φωτογράφισε ενδεκάδα

Η διαχείριση που έκανε ο προπονητής του Άρη με την ΑΕΚ δείχνει ξεκάθαρα και ποιοι έχουν το προβάδισμα να βρεθούν στο βασικό σχήμα του επαναληπτικού με τον Παναιτωλικό.

Ο Άκης Μάντζιος με τις επιλογές που έκανε στον αγώνα με την ΑΕΚ ουσιαστικά φωτογράφισε και αρκετές από τις σκέψεις του για την ενδεκάδα του επαναληπτικού με τον Παναιτωλικό. Η απόφασή του να αφήσει εκτός τους Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία, Οντουμπάτζο και Σαμόρα, αυτομάτως σημαίνει ότι οι τέσσερις αυτοί πιθανότατα θα βρίσκονται και στο βασικό σχήμα αύριο προσφέροντας… φρέσκα πόδια. Επίσης η διαχείριση που έγινε με τους Βέλεθ, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν (οι δυο πρώτοι έπαιξαν λίγα λεπτά στο τέλος και ο Ισπανός ένα ημίχρονο) τους δίνει προβάδισμα, μαζί φυσικά με τον Κουέστα.

Η χρησιμοποίηση του Φαμπιάνο για ένα ημίχρονο έγινε επίσης με το μυαλό στην αυριανή ρεβάνς. Ο Έλληνας τεχνικός ήθελε, από τη μια να δώσει ξανά μετά από 35 μέρες αγωνιστι9κό ρυθμό στον Βραζιλιάνο και από την άλλη να μην τον επιβαρύνει και πολύ με σκοπό να τον έχει έτοιμο για τον κρίσιμο αγώνα με τον Παναιτωλικό, προκειμένου να παίξει στο πλευρό του Μπράμπετς. Ένα ερωτηματικό που προκύπτει είναι τι θα κάνει ο προπονητής του Άρη με τη θέση του αριστερού μπακ και αν το γεγονός ότι ο Φεράρι, προφυλάχθηκε και δεν αγωνίστηκε καθόλου κόντρα στην ΑΕΚ, έχει να κάνει με την σκέψη να αγωνιστεί αυτός βασικός αντί του Μοντόγια, αφού και πιο ξεκούραστος είναι και συνιστά πιο ορθολογική επιλογή, αφού κόντρα στην ομάδα από το Αγρίνιο, ο Άρης θα χρειαστεί να πάρει πράγματα στην επίθεση από τον αριστερό του μπακ.