Εκλεισε το «deal»: Η Φέγενορντ άναψε το «πράσινο» φως για τον Σλοτ στη Λίβερπουλ!

Άρνε Σλοτ

i

PrtScr

Εκλεισε το «deal»: Η Φέγενορντ άναψε το «πράσινο» φως για τον Σλοτ στη Λίβερπουλ!

Κώστας Τόπας 12:54 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 26.04.2024

Η Φέγενορντ είναι έτοιμη να συνάψει συμφωνία για τον προπονητή της, Άρνε Σλοτ, ώστε ο Ολλανδός να γίνει ο νέος τεχνικός της Λίβερπουλ μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Οι προχωρημένες συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων θα συνεχιστούν την Παρασκευή (26/04) με την προσδοκία στον ολλανδικό σύλλογο ότι αυτές οι συζητήσεις θα καταλήξουν σε θετικό τέλος, αφού ο Ολλανδός παραδέχτηκε δημόσια την επιθυμία του να ενταχθεί στη Λίβερπουλ το βράδυ της Πέμπτης (25/04).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία και η «Daily Mail», δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου. Υπενθυμίζεται ότι, η Φέγενορντ θέλει αποζημίωση τουλάχιστον 8,6 εκατομμυρίων λιρών για να αποδεσμεύσει τον Σλοτ από το συμβόλαιό του.

Ο ολλανδικός σύλλογος προσπαθεί να επιβάλει μια συμφωνία που θα έβλεπε τη Λίβερπουλ να πληρώνει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ (8,58 εκατομμύρια λίρες) για τον προπονητή της, ένα ποσό που δεν θα περιλαμβάνει μέλη του προσωπικού που θα τον ακολουθούσαν στην Αγγλία. Οι δύο σύλλογοι, δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε συμφωνία σχετικά με την αμοιβή του Σλοτ, αλλά οι πηγές επιμένουν ότι το οριστικό «deal» δεν είναι μακριά.

Από την πλευρά του, ο Άρνε Σλοτ θέλει να έχει στο «Άνφιλντ» τον βοηθό του Σίπκε Χούλσοφ και πιθανώς ένα ακόμη μέλος του προσωπικού από τη Φέγενορντ - που αναμένεται να είναι ο επικεφαλής απόδοσης, Ρούμπεν Πίτερς - που θα έβλεπε το συνολικό πακέτο αποζημίωσης να αυξάνεται πιο κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, η Φέγενορντ δεν επιθυμεί ο Σλοτ να «εξαφανίσει» ολόκληρη την παρασκηνιακή ομάδα του, όταν μετακομίσει στην Premier League και θα παραμείνει σταθερή σε κάθε προσπάθεια από τον Σλοτ και τη Λίβερπουλ να εντάξουν αρκετά μέλη του προσωπικού από τον ολλανδικό σύλλογο στο Μέρσεϊσαϊντ.

«Θα ήθελα να γίνω ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ, η απόφαση μου είναι ξεκάθαρη. Φέγενορντ και Λίβερπουλ είναι σε διαπραγματεύσεις και περιμένω τι θα βγει μέσα από αυτές. Είμαι αισιόδοξος και θεωρώ ότι οι δύο ομάδες θα φτάσουν σε συμφωνία», είπε χαρακτηριστικά ο Άρνε Σλοτ όταν ρωτήθηκε για την Λίβερπουλ, την ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα προπονεί τη νέα σεζόν.